minimarie-tea

Minimarie-tea thee voor kids

Mijn kids zijn echte water drinkers – verplicht. Vroeger was dat nooit een probleem, ze wisten niet beter. Tot als ze de verleiding van een ander lekker drankje ontdekten. Dan is het belangrijk om de teugels sterk in de handen te nemen. Enkel in het weekend – op een vrijdag frietjes avond of in het restaurant. Voor de rest blijft het water. ‘S morgens wat melk of onze zelfgemaakte smoothie (lees hier). 

Maar soms is het wel leuk om hun iets nieuws te kunnen aanbieden, zo hebben we onlangs in de biowinkel diksap ontdekt. Mathis wilt na zijn tennisles altijd een lekker drankje om de dorst te lessen. En ja, ik kan dat begrijpen. Frigo’s vol ice tea, vol AA drankjes en meer van die suikerbommetjes. Onlangs stond er in een magazine een vergelijking van alle mogelijke kinderdrankjes en ja, dan gaan je ogen wel open. Dus wat denk je van een lekkere kinderthee als alternatief? Zowel warm als koud te drinken. Minimarie-tea. Als het maar een kleurtje en smaakje heeft zijn ze al blij, die kids van mij. Dan weet ik wel wat kiezen. Na de tennis vanaf nu gezonde ice tea!

Zo lang de kids overtuigd zijn dat ze iets speciaals mogen drinken, zijn ze fan. Zelfs zonder het eerst te proeven. De thee wordt al eens in de ochtend gedronken – lauw want warme dranken hebben ze niet graag. Maar ook al eens in de iced tea versie, wat ijs erbij om te verkoelen na de zware inspanning van de tennisles. Ik probeer hun te overtuigen van hoe lekker de thee is – ze hebben tot vandaag nooit thee gedronken! De reden is heel simpel, het is volledig natuurlijk product. Verse kruiden, bloemen en gedroogd fruit zorgen voor een heerlijke organische thee. Geen toegevoegde suikers, geen toegevoegde smaken, bewaarmiddelen en zelfs enkel ongebleekte theezakjes. Nee, ik ben geen volledig groen meisje, maar in dit verhaal kan ik mij als mama wel vinden! Het kan niet anders dan dat Isabelle zelf mama is… #uitervaring.

minimarie-tea minimarie-tea minimarie-tea minimarie-tea minimarie-tea minimarie-tea minimarie-tea

 

2 gedachten over “Minimarie-tea thee voor kids

  1. Hoi,

    Waar koop jij deze thee?

    Hier vier theedrinkende kindjes die graag eens een nieuw smaakje proberen!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: