Mini’s favorietjes

Het is niet omdat ik er werk, maar wij hebben thuis nu eenmaal de beste drinkflessen die er bestaan. Misschien ben ik wel een beetje bevooroordeeld maar ik ben er 100% van overtuigd dat je mijn gevoel volgt eens je ooit een drinkfles van Contigo gebruikt hebt. Het is trouwens vaak voor mensen een moeilijk verhaal om de juiste drinkfles te vinden, ik help je dus graag in je zoektocht. 

In alle geuren, kleuren, grotes en formaten. De collectie van Contigo drinkflessen voor kids is groot. Als je hier je keuze niet vindt, dan heb ik slecht nieuws vrees ik. Veel mensen kopen een drinkfles, zijn niet tevreden, kopen nog eentje, en zo gaat de bal aan het rollen. Eigenlijk moeten we even nadenken waar wij mama’s naar op zoek zijn bij een drinkfles en van daaruit de juiste fles/merk kiezen.

Wat is belangrijk bij aankoop van een nieuwe drinkbeker?

  • Makkelijk te reinigen: In de zomer durft de fles al eens in het zand te vallen, soms doen we er al eens een ander drankje in buiten water, … Je wilt echt niet dat je kindje dat blijft proeven of erger nog, dat er schimmel op de fles komt wegen vuiltjes die niet weg kunnen.
  • Mors- en lekvrij: dé belangrijkste reden om voor Contigo te kiezen. In de boekentas, op de grond, terwijl ze ermee rondlopen, laten vallen, .. Er gebeurt zo veel met die flesjes & ja Contigo is er nu eenmaal tegen bestand. Mors- en lekvrij is trouwens voor veel mensen een onbekend begrip. In principe komt het neer op het feit dat je hem enerzijds ondersteboven mag houden, er komt geen druppel uit, anderzijds dat je hem mag omstoten zodat hij valt, … Geen druppel water zal je zien.
  • Leuk kleurtje/printje: Ik merk het bij Mathis, de tekening op de fles of kleur van fles bepaalt alles! Hij gaat ’s ochtends aan in welke mood hij is: Dino, rock, blauw, oranje, groen, …
  • BPA vrij: BPA is een chemische grondstof die in kunststof voorkomt. Deze is schadelijk voor de gezondheid – dus zeker voor onze mini’s. Heel belangrijk als je een flesje aanschaft (trouwens ook van toepassing op brooddozen en allerhande andere zaken die uit kunststof gemaakt zijn), is dat je erop let dat er geen BPA inzit. Bij Contigo kan je op je 2 oren slapen.

Je shopt de volledige collectie hier.

contigo contigo contigo

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: