Mini’s favorietjes

Tijd om een nieuw topic tot leven te roepen; Mini’s favorietjes. Onze kids zijn vaak verwende nestjes en hebben alles wat hun hartje verlangd. Vaak is het moeilijk in te schatten wat zij leuk gaan vinden als cadeautje en wat aan hun gaat voorbij gaan.

Mini’s favorietjes

Toen Amélie één jaar werd, zijn we op zoek gegaan naar een leuk cadeau en het is een shot in de roos! Op Vente Exclusive was een promo voor Little Tikes en daar gingen we snel op in. We hebben dit huisje aan bijna de helft van de prijs kunnen scoren, een goeie 60 euro! Daar konden we het niet voor laten liggen.

Nu de winter in het land is (alhoewel, de temperaturen zijn nog regelmatig hoger dan sommige echte zomerdagen), hebben we het huisje naar binnen verplaatst. Ik vrees dat als het buiten blijft, zij er volgend jaar geen plezier meer mee gaan beleven wegens te klein.

Je kan het huisje in allerhande formaties bouwen, heel simpel gewoon de (grote losse) schroeven draaien en je maakt er in 2 seconden een echt huisje van. We hebben al tal van opstellingen gehad, maar op dit moment geniet ze er het meest van nu het een echt huisje is. Ze kruipt erin en slaat stande pede de deur toe.

Deugenieterij

Amélie is een echte deugniet, ze wordt door Little Tikes echt uitgedaagd om te klimmen, ontdekken, spelen maar ook om de kwajongen uit te hangen – al denk ik stiekem dat dit niet voor iedere peuter is weggelegd. Klimmen op de telefoon, rechtstaan, hangen. Gelukkig is het huisje bestand voor kwajongens peuters…

Niet alleen mini is fan, ook broer kan zich amuseren met het huisje. Iedere ochtend, maar echt iedere ochtend alvorens we aan onze taxi ronde beginnen, spelen zij in het huisje. Of maken ze ruzie, om het huisje.

En

Dus hoog tijd voor een groter model… Stiekem weet ik al wat de paashaas uit de klok gaat toveren.


2 gedachten over “Mini’s favorietjes

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: