mamablog mistral

Mistral home dekentjes voor koude winterdagen

Het is koud, winter maar ook lekker warm binnen, gezellig en vooral heel cosy. Hoe kouder buiten, hoe gezelliger het binnen is. ‘S avonds in de zetel kruipen met warme chocomelk en een lekkere speculaas. Op zondag ochtend kiezen we altijd als we kunnen voor een filmpje, kruipen we dicht tegen elkaar in de zetel en kruipen we onder een dekentje. 

Liefde voor dekentjes

We kruipen geregeld samen onder een dekentje, kiezen een leuke film uit en verdwalen weg. Gezelligheid ten top. Mathis en Amélie genieten er gelukkig nog altijd intens van om dicht tegen mama of papa aan te kruipen. Wij profiteren er dus dubbel en dik van zo lang dat zij dit nog doen. Ook in de auto hebben ze een dekentje, als we wat verder moeten rijden, kruipen ze er altijd onder. Iets met gezelligheid enzo 🙂

mamablog mistral

Mistral Home

Maar helaas, zoals dat zo vaak gaat kunnen ja, ook dekentjes een reden zijn tot ellenlange kinderdiscussies. Te weinig deken, te veel, te kort, te lang, te warm, te koud, redenen genoeg voor mijn mini’s om weer met elkaar in de clinch te gaan. Ja, ook voor een dekentje. In de wolken waren ze dan ook met hun nieuwste dekentjes van Mistral Home, hun eigen dekentje. Mathis ging voor de Superhero en Amélie voor de – hoe kan het ook anders – prinses versie.

Sindsdien lijken die dekentjes meer op knuffels dan op dekentjes, mee naar boven om ’s nachts boven hun dekbed te leggen, mee naar onder voor de cosy avonden voor tv, mee naar boven om te gebruiken als plaid voor te spelen, mee naar onder om de poppen toe te bedekken,… Veelzijdig, dat kan je wel zeggen.

Zacht, zachter, zachtst

De dekentjes zijn dan ook zo geweldig zacht, fleece stof, mooi van kleur, heel erg uitgesproken meisjes- of jongens-achtig en dus ja gewoon heel erg gezellig. Bovendien zijn ze echt groot, wat dus maakt dat ze geweldig zijn om zowel mee te spelen als mee te nemen als extra dekentje op bed. En met de koude nachten, was dit meer dan welkom. Een idee voor onder de Kerstboom misschien?

mamablog mistral  mamablog mistral mamablog mistral mamablog mistral mamablog mistral mamablog mistral

4 gedachten over “Mistral home dekentjes voor koude winterdagen

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: