Moederdag wenslijst

Het is bijna weeral tijd om ons, de besta mama’s van de wereld in de kijker te zetten. Eén keer per jaar letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet worden, in het middelpunt van de belangstelling staan en overdonderd worden door kusjes en knuffels van de mini’s. Heerlijk.

Meestal is vriendlief erg origineel met zijn cadeautjes. Het is heel vaak zelfs de nagel op de kop van wat er hoog op mijn verlanglijst staat. Maar in principe is dat niet zo moeilijk want mijn verlanglijst is erg lang & ik ben nogal communicatief als het aankomt op het geven van tips ;-).

Voor dit jaar heb ik nog geen idee wat ik kan verwachten & ook nog geen idee wat we aan onze mama’s gaan geven. Niet alleen staan we zelf in het middelpunt van de belangstelling, we moeten hem natuurlijk delen met onze eigen mama’s. Het wordt zo stilaan tijd om de zoektocht voor hun ook te starten.

Misschien kunnen jullie ook iets met mijn tips doen?

  • Een bloemetje blijft het doen! Boeketje of bloemstuk, de geur van verse bloemen in huis is altijd een topper
  • Wat dacht je van parfum? Een mooi flesje van een lekker geurtje is altijd scoren. Oh schat, mijn parfum is op 😉
  • Er gaat niets boven een gezellig ontbijtje en wat maakt dat nog meer bijzonder? Om naast het ontbijt ook voor de geweldige nieuwe tasjes van Nespresso te zorgen! Hoog op de want-to-have list.

nespresso

  • Een sierraad is ook altijd een goed idee. Een leuke armband van Sillis bijvoorbeeld? in alle geuren en kleuren verkrijgbaar!

Siliis

  • Een gepersonaliseerd cadeautje van je mini is altijd scoren. Bij Webprint kan je naast de standaard foto artikelen, ook leuke spulletjes scoren. Wat dacht je van een gepersonaliseerde Ipad cover? Of magneten? Een tas? Een notitieboekje? Als je het niet kan vinden bij Webprint, lijkt het mij onbestaand
  • Moederag

moederdag Moederdag Moederdag

3 gedachten over “Moederdag wenslijst

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: