Morning coffee

Er gaat niets maar dan ook echt niets boven een perfecte koffie in de ochtend. Perfect moet je hierbij niet over kwalificeren. Perfect is als in de juiste kop, de juiste koffie, met de heerlijkste geur. 

Ik drink meestal mijn eerste tas rond half 6 in de nacht, want ja zo voelt dat op dat moment, Nacht. Maar soms, als de agenda het toelaat, kan ik ook echt genieten om de perfecte koffie te gaan drinken op een leuk plekje in de stad. In Hasselt vliegen de koffiebars als paddestoelen uit de grond. Vandaag is een goei kopje koffie met een toefje speciaal, hot en trendy. Voor mij hoeft dat toefje speciaal liefst niet. Ik verkies een goede kop normale koffie of een heerlijke Latte macchiato. Geen slagroom, geen snoep en oversizede koffie waar alles druipt langs je tas en je de koffie niet meer proeft wegens overdaad aan suiker erbovenop. Trouwens, ooit bij nagedacht hoeveel calorietjes je funky koffie telt? Beter niet doen…

Als je Hasselt komt bezoeken, laat ik je zelf de keuze waar jij je koffie’tje gaat drinken, maar volgende adres raad ik je persoonlijk aan:

  • King Kong Coffee – Maastrichterstraat 58, 3500 Hasselt

De beste, lekkerste en origineel gemaakte koffie ever in de wereld. Check zeker hun Instagram profiel voor ook nog eens de grappigste koffie ervaring ever!

King Kong Coffee
King Kong Coffee
  • Sweet coffee – Botermarkt 15, 3500 Hasselt

Niet alleen gezellig voor een koffie te drinken, vooral erg lekkere broodjes voor een snelle lunch. Je hebt ook een take-away versie van Sweet Coffee wat verderop in de stad. Je krijgt hier trouwens altijd erg lekkere mini muffins zomaar voor niets om samen met je koffie’tje mee van te genieten. Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat dit vooral zoete koffie is.

Sweet coffee hasselt
Busted, latte macchiato met malters
  • Tarte Tatin

Hier kom je niet alleen voor een lekkere koffie, hier kom je vooral voor het lekkere stuk taart dat je erbij kan kiezen. Versgemaakte taarten, dat ruiken proef je. Met een lekker tasje eerlijke koffie. Hemels.

tarte tatin hasselt

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: