Mors en lekvrije drinkbekers

Mijn zoontje gaat nu ongeveer een jaartje naar school en ik heb het geluk nog NOOIT te maken gehad te hebben met lekkende en morsende drinkbekers. Toeval? Ik denk het niet! Alleszins niet als ik de andere mama’s hoor klagen aan de schoolpoort… Ik heb het geluk te werken bij Contigo, dé referentie voor Mors en lekvrije drinkbekers. 

Mors en lekvrije drinkbekers van Contigo

Ik heb het geluk werkzaam te zijn bij Contigo. De kans dat er nu een belletje gaat rinkelen lijkt me klein 🙂

Contigo is een Amerikaans merk van drinkbekers, niet alleen voor kids, ook voor de mama’s en papa’s. Gaande van waterflessen tot thermische bekers etc. Contigo staat voor kwaliteit en dat uit zich in mors- en lekvrije drinkbekers. Mathis is alvast fan en heeft een waaier aan flesjes.

Het principe is eenvoudig, er zijn 2 soorten drinkflessen: eentje met een rietje en eentje zonder. De drinkbeker met rietje, Striker, kan al vanaf jonge leeftijd gebruikt worden. Als je kindje van een rietje kan drinken, kan hij ook van een Striker drinken. Hoe werkt? Duw op het knopje en de drinktuit lanceert, drinken en na het drinken terug toedrukken. Vooral het open en toe drukken zorgt voor veel plezier in het begin 🙂

Striker is verkrijgbaar in 4 kleuren, heeft een inhoud van 420ml en ook belangrijk, mag in de vaatwasser.

4 colors

 

De allernieuwste drinkfles is Gizmo Sip. Deze heeft een Autoseal mechanisme. Een wat? Inderdaad, klinkt erg ingewikkeld maar niets zo makkelijk dan te drinken van deze fles. Je duwt op de knop en je kan drinken, laat je kindje de knop los, sluit hij automatisch! 100% mors en lekvrij met nadruk op 100%!

Gizmo Autoseal Line-up

Ook deze is verkrijgbaar in 4 kleuren en mag in de vaatwasser. Het deksel buigt zelfs open voor een betere reiniging. Kindjes vanaf 3 jaar kunnen van deze fles drinken.

Ook de mama’s aan de schoolpoort zijn ondertussen overtuigd! Jullie ook? te verkrijgen op de webshop van Contigo of in Orchestra, AS Adventure, …

Liefs,

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: