My little bday girl

1 jaar, zo snel vliegt de tijd. 06/08/2014 is een dag om nooit meer te vergeten. Enerzijds heb ik het mooiste op de wereld gekregen, anderzijds was het de hel. De bevalling van Amélie was niet zo zeer van een leien dakje gegaan. En we kunnen nu ook niet echt stellen dat het snel is gegaan… Maar vandaag feest, we vieren My little bday girl.

My little bday girl

Het cliché klopt, eens je je kindje in je armen houdt ben je alles vergeven en vergeten. Na onze stoere zoon, een kleine meid, droom compleet, koningswens of hoe omschrijven ze dat zo mooi.

Een eerste verjaardag blijft iets speciaals, gedaan met de baby, welkom kleine peuter! Er zijn zo een aantal items een ‘must’ bij een eerste verjaardag:

  • Hét cadeau

Het grote vraagteken bij iedere verjaardag, bij iedere sinterklaas, bij iedere kerst alsook Pasen, “Wat moeten we kopen”? Voor een wilde kleine meid, die liever met het speelgoed speelt van haar broer, die alles na 2 minuten beu is, geen makkelijke opdracht. Bovendien is Amélie een kleine meid dus het cadeau Moét Girly zijn 🙂 Ondertussen heeft ze al best veel plezier beleefd met haar cadeautjes, De beer van Vtech is een aanrader! Je kan hem volledig personaliseren. Hij zingt liedjes, vertelt verhaaltjes en nog veel meer. De schildpad, ook van Vtech trouwens, is haar nieuwe uitdaging. Langzaam proberen we haar te leren de figuurtjes op de juiste plaats te zetten. De poppenwagen is every little girl’s dream 😉 Voorlopig nog als loopwagen, straks als koets. Hier gaat ze nog lang plezier mee beleven. Tot slot hebben we ook nog een huisje van little tikes, het “eerste” huisje. Het is een soort van activiteitenhuisje, met balletjes, figuren, minimini glijbaantje en veel meer. Ook grote broer heeft hier al veel mee gespeeld.

P1080227

P1080234

  • De kroon

Haar broer was geen fan van de kroon en ook bij Amélie hebben we het simpel proberen te houden, een leuke kroon – hoe kan het dan ook anders – roze met glitters! De glitters zaten lekker verspreid over haar hele  hoofdje en kleren 🙂 Doelstelling was toch 1 foto met het kroontje op… Yes we did! Haar geweldig kroontje komt trouwens van Studiolala, een leuke webshop met tal van accessoires om je feestje te pimpen.

  • De taart

Een smoddertaart is een must, lekker ploeteren en voor de eerste keer proeven van lekkere zoetigheden. Deze ‘meptaart’ hebben we zelfgemaakt. Bij de Hema vonden we biscuit mix, deze hebben we versierd met gekleurde slagroom.

P1080336 P1080294

Volgend jaar gaan we op 06/08 niet alleen omie en Amélie vieren, onze kleine meid heeft er een vriendinnetje bij! Kleine Stella hebben we gisteren ook verwelkomd! 06/08 wordt vanaf nu prinsessendag *smelt*

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: