naif

Naif babycare handwash

Handen wassen: ze vinden het leuk als het niet moet en ze willen het niet als het wel moet. En toch is het zo belangrijk om je mini’s te stimuleren om regelmatig hun handjes te wassen. Ze raken alles aan, zetten hun handen in hun mond, spelen met het speelgoed van andere kindjes, doen misschien al zelfstandig toiletbezoekjes en nog meer van dat. Reden genoeg dus om even stil te staan bij de overvloed aan bacteriën. 

naif

En Naïf zorgt ervoor dat je mini enthousiast wordt van het handen wassen. Niet alleen de leuke verpakking (op de verpakking staat Oenny, hét vriendje van Unicef), maar ook de handige doseer dop maken het je mini makkelijk om zelf aan de slag te gaan. Ok toegegeven, je berging (in ons geval) is wel een zwembad, maar op zijn minst proberen ze de handjes te wassen… Even je ogen toedoen is de gouden raad 🙂 Naïf is ontstaan toen 2 mannen vader werden. Er ging een nieuwe wereld voor hun open, eentje van pampers verversen en het kiezen van luierzalf en badolie. Ze vonden op de markt geen geschikt product, alle bestaande producten zaten vol schadelijke stoffen zoals minerale olie, parabenen en SLS. In samenspraak met een Zwitsers laboratorium, dermatologen en moeders, ontwikkelden zij een gamma aan huidverzorgingsproducten voor de allerkleinsten onder ons. Met als doel enkel te kiezen voor kwalitatieve producten met enkel en alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. No chemicals, no bull****.

Unicef

En nog meer bijzonder: Voor iedere verkochte handzeep doneert Naïf aan UNICEF. Jaarlijks overlijden miljoenen kinderen onder de 5 jaar. Vaak aan ziektes die eenvoudig te voorkomen zijn, zoals diarree en malaria. UNICEF doet er alles aan om het kindersterftecijfer te laten dalen. Clap your hands!

Handen wassen – hoe begin je eraan

De Naïf handzeep is ideaal voor je kindjes, veilig maar ook belangrijk zacht voor hun huidje.  Het product bevat glycerine, voor extra hydratatie – ook belangrijk voor kleine kindjes! Wist je dat het wordt aangeraden om je handen minstens 20 seconden moet wassen om alle bacteriën verwijderd te krijgen?

Het werkt heel eenvoudig:

  1. Je sluit je mama bezorgdheid even af van de buitenwereld
  2. Je geeft je kindje zelfstandigheid (oh boy) en sluit je ogen – relax mama relax
  3. Je mini opent de waterkraan (ja hoor, hij weet zeker en vast de juiste richting)
  4. Pompt wat zeep in zijn handen – en langs de handjes, waarschijnlijk recht op je muur of grond of zijn kleren – RELAX
  5. En begint stevig de handen te wassen – gegarandeerd met de kraan open alsof het een waterval is en dat terwijl de spetters water en zeep in het rond vliegen.
  6. Al druipend pakt je mini een handdoekje om zijn handjes droog te maken – die paar extra druppels water kunnen er heus ook nog bij 😉
  7. En jij mama, zegt hoe fier je bent op je zelfstandige mini en hoopt dat hij de volgende keer spontaan de handen wast en stiekem ook dat hij langzaam aan minder gaat ‘smodderen’.

img_8702 naif naif naif naif naif naif

2 gedachten over “Naif babycare handwash

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: