naif

Naïf bescherming voor je mini

We hebben al een mooi vroeg voorjaar gehad met zonnige dagen en veel speelplezier. Heerlijk om buiten te kunnen ravotten, samen te kunnen spelen en de kids te zien uitleven buiten in de tuin. Om langere dagen te hebben en te genieten van het zonnetje op ons huid. En belangrijk bij zonnige dagen: smeren, smeren en nog eens smeren. 

Naïf, bekend voor een uitgebreid assortiment aan baby- en verzorgingsproducten, heeft er een nieuwkomer bij. De aftersun gel. Naïf biedt je het beste voor je mini’s. Geen overbodige ingrediënten maar enkel kwaliteit. Een eerlijk product, ideaal voor jouw mini!

naif

Blijven smeren

Als je op vakantie gaat lijkt het wel een automatisme om je mini’s op tijd en stond in te smeren. Om hun geregeld uit het water te halen en te voorzien van een nieuw laagje. In ons eigen land is dat soms iets moeilijker. De kids zijn in de tuin aan het spelen en het zonnetje schijnt wel hevig, maar we maken niet altijd de klik om ze geregeld opnieuw in te smeren – ten minste dat is bij ons toch zo het geval. Onze mini’s hebben gelukkig geen te wit velletje en kunnen wel tegen een stootje, maar toch blijft het belangrijk om ze in te smeren. Bij de minste zonnestralen.

Er wordt aangeraden om kleine kids om de 2u in te smeren met een nieuw laagje & om enkel te kiezen voor factor 50. Zowel de zonnemelk als de aftersun zitten in een handige tube en rieken geweldig lekker. En niet heel onbelangrijk, lekker rieken wilt zeggen dat er parfum is toegevoegd en deze is bij Naïf allergenenvrij!

Aftersun gel voor mini’s

Waarom je ook nog een aftersun gel nodig hebt voor je mini’s hoor ik je denken? Om het huidje te verzorgen! Net zoals wij na het zonnen gebruik maken van een aftersun, doe je dit best ook bij je mini’s. Lekkere douch na een hele dag zon plezier en zonnemelk en dan verkoelen en verzorgen met deze aftersun gel. Mijn mini’s konden geen genoeg krijgen van mama die hun van kop tot teen insmeerde. Het is best een vloeibare gel, die heel erg makkelijk uitsmeert en vooral heel erg snel intrekt. Met 2 lekker riekende mini’s in huis kunnen we alleen maar vaststellen dat deze mee op vakantie gaat!

naif

naif

Eén gedachte over “Naïf bescherming voor je mini

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: