name tags

Name tags

Regelmatig komen mijn mini’s ’s avonds thuis met een andere drinkbus, met een doosje te kort of een bloesje dat vergeten is. Spulletjes van andere kindjes hebben we ook al geregeld teruggevonden. Frustrerend, want die mini’s trekken hun er weinig van aan en wij mama’s kunnen weer aan een zoektocht beginnen.

Namen markeren met name tags

Jullie weten dat deze mama bij Contigo drinkflessen werkzaam is (hier). Ik moet je dus niet vertellen dat het merendeel van de klas in het bezit is van een Contigo? Juist ja, allemaal dezelfde flessen en patroontjes. Het is niet voor niets dat zelfs de mini’s alles door elkaar slaan. Hoog tijd om van mijn mama frustratie af te geraken. Er gaat niets boven efficiëntie 🙂 De oplossing is nochtans zeer simpel. Name tags! Ik mocht 2 setjes – voor elk van mijn mini uitkiezen. Zei ik simpel? De keuze is zo groot en mijn mini’s zijn zo slechte beslissers. Je hebt een eenvoudige online tool die je kan gebruiken om een achtergrond kleur te kiezen, je kiest een leuk symbooltje en zet de naam in een vrolijk kleurtje. De tool helpt jou doorheen het proces om de mooiste labels ever te maken – naar ieder zijn wens. De mogelijkheden zijn oneindig dus de kans dat er iemand anders hetzelfde stickertje heeft (met dan nog eens dezelfde naam), is klein.

Uiteindelijk lukte het en had Amélie een über meisjesachtige roze sticker inclusief de prinsessenkroon. Mathis zit in de Batman fase dus een vleermuis vrolijkt zijn naamstickertjes op. Je krijgt de stickers thuis opgestuurd en het zijn er meer dan voldoende om alle doosjes, drinkbussen en spulletjes die mee naar school gaan te labelen.

name tags

Je kan de stickers eenvoudig weg bevestigen op alle spulletjes die je wilt, naast de boterham doosjes, en drinkflessen kan je ze ook gebruiken voor op kleding! Wel belangrijk bij kleding is dat je het op het etiket bevestigd en niet rechtstreeks op de kleding zelf. Erg praktisch voor jassen maar ook voor de sportkleren van je mini en sweaters en truien die regelmatig aan de kant gegooid worden als het te warm wordt.

Mijn kids zijn weer gesteld en vanaf nu gaan we hopelijk geen spulletjes meer kwijt raken.

name tags name tags name tags

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: