kleurtjes

Niet gebruikte kinder spulletjes verkopen: Het is nu het moment

Ongebruikte kinderkleding of speelgoed dat in de weg ligt, herkenbaar? Er lijkt altijd wel iets in huis dat een nieuwe thuis moet krijgen. Te goed om weg te gooien, niet meer passend of interessant voor de kids. Wel met de Sint en Kerstmis in aantocht is nu hét ideale moment om even alle moed bij elkaar te rapen en je spullen te koop te zetten. 

Kinder spulletjes verkopen

Niet alleen doe je jezelf er plezier mee, er zijn zo veel mensen die op zoek zijn naar die leuke koopjes. Om ook hun kids hetzelfde gevoel te geven bij Kerst en Sinterklaas. Om ook bij hun een glimlach te kunnen toveren. Bovendien merk ik dat alsmaar meer en meer mensen in mijn omgeving zelf op zoek gaan naar tweedehands. Er zijn zo veel goede, kwalitatieve spullen te vinden die amper gedragen of gebruikt zijn. En wie doet er nu niet graag een koopje?

De Sint in aantocht is bij ons thuis standaard het moment om afscheid te nemen van oud speelgoed. Bij de verhuis is er al veel weggedaan maar oh boy er ligt nog heeeeel wat. Samen met Amélie en Mathis controleer ik het speelgoed en beslissen we samen waar we afscheid van nemen.

Waar verkopen?

Onlangs heb ik voor het eerst gebruikt gemaakt van Facebook om mijn spulletjes te verkopen en ik kan het alleen maar aanraden. Je plaatst het in no time op zowel je eigen wall, op Facebook marketplace alsook in eender welk groepje je ook zit. Ik heb nog nooit zo snel spulletjes verkocht. Zo heb ik onlangs een oude fiets van Mathis, parkbekleding, een speelmat én een speelhuisje op amper 2 dagen dat het online stond verkocht.

Het leuke aan verkopen via Facebook is ook dat je kan kijken naar het profiel van mensen kijken waarmee je in verkoop bent, zo krijg je toch al snel iets of wat een beeld of de persoon aan de andere kant wel een beetje betrouwbaar is. Een ideale manier dus om snel van nog bruikbare spulletjes af te geraken.

Daarnaast zijn vrienden niet te vergeten. Met jongere kindjes zijn zij vaak de ideale kopers voor jouw ‘afgedankte’ spullen. Playmobil, Lego, Little Tikes maar ook kleren zijn populaire items. En het leuke is zo weet je waar het terecht komt en weet je zeker dat de ander er ook nog plezier aan beleeft.

Wat doen jullie met spulletjes die te klein zijn of waar niet meer mee gespeeld wordt?

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: