Kies je kinderwagen

Ik weet dat er velen onder jullie een Stokke kinderwagen hebben, ik zie het namelijk ook in mijn omgeving! En nee ik jammer genoeg niet 🙁 Eigenlijk door een stom toeval. 4 jaar geleden heb ik mijn kinderwagen cadeau gekregen, een Quinny – super leuk trouwens om dit zomaar cadeau te krijgen. Bij de komst van Amélie was deze nog in een goede staat dus heb ik beslist om niet te veranderen.

Een kinderwagen kiezen

Stiekem ben ik toch jaloers op iedereen met een Stokke en de reden is heel simpel: ik heb wél koude handen in de winter! Voor mij dé reden om te kiezen voor een Stokke kinderwagen in plaats van een ander merk.

stokkewinterkitpearlwhitewithxplorychassis01blackmelange

Stokke® Trailz™ and Stokke® Stroller Seat with Winter Kit Onyx Black.
Stokke® Trailz™ and Stokke® Stroller  met winter Kit.

Men zegt altijd dat het gezond is voor baby’s en jonge kinderen om buiten te komen, ook als de temperaturen al aan het zakken zijn. Makkelijker gezegd dan gedaan denk ik dan. Baby lekker warm ingeduffeld in de kinderwagen, 10x terug naar binnen lopen omdat je weer iets vergeten bent voor het geval dat en uiteindelijk lekker op weg. 9/10 keer ben ik op straat en denk ik doeme toch, mijn handschoenen vergeten. Duuuus misschien wel voor jullie bekend: beetje aan de mouwen trekken, arm beetje naar achter krijgen, net lang genoeg maken zodat de vingers bedekt worden. Handen rond het handvat en hopen dat je deze positie de komende wandeling niet moet veranderen want dan moet je weer van vooraf aan starten.

Nog niet overtuigd?

Dé reden om dus voor de Stokke kinderwagen te kiezen mét het winter kit gamma, in stijlvol wit of stoer in het zwart. Het handvat is namelijk uitgerust met warme, comfortabele wanten, gemaakt van schaapsvacht & zachte fleece. Do I need to say more? Want! De winterkit bestaat uit wanten voor de mama, beschermhoes voor de little one, afneembare rand van schaapsvacht én een cover voor de achterkant. Bovendien lanceren zij ook een donzen slaapzakje, dus niet alleen warmte voor de mama, ook de baby is klaar om de winter tegemoet te gaan. Indien jullie nog je keuze moeten maken voor je kinderwagen? ik heb al gekozen in jullie plaats!

stokkedownsleepingbagpearlwhite0978

Hebben jullie een Stokke? Hoe tevreden zijn jullie hierover?

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: