werkende mama

Nieuwe invalshoek van deze blog: werkende mama

Wat vakantie en een mooie samenvatting van 2018, dat én een slapeloze nacht gaven mij nieuwe inzichten van deze blog. Hoe kan ik mijn mamablog meer diepgang geven, hoe kan ik jullie verwarmen met nieuwe berichten. Hoe kan ik mezelf terug helemaal smijten in dit verhaal? Ik vond een nieuwe invalshoek, deze van de werkende mama. 

De werkende mama: topics in overvloed

Mijn blogplanning stond in no time terug gevuld. Zo veel aspecten die mij interessant lijken om te delen. Mijn leven als werkende mama is op zijn minst gezegd goed gevuld. Wij genieten van onze weekends en halen zo veel mogelijk uit de momenten samen. Zo veel leuke topics die ik kan delen met jullie omtrent ons leven, de opvoeding en momenten die we incalculeren om te genieten. Want daar draait het toch om, genieten?

Vanaf nu mag je berichten verwachten omtrent mijn motivatie om te blijven werken, wat vind ik leuk eraan maar ook waarom kies ik niet om 4/5de te werken, waarom heb ik eeuwig respect voor mama’s die dat wel doen? Hoe krijg ik mijn leven op de rails én georganiseerd? Hoe genieten wij samen, in het weekend én in de week?

In een ver verleden kon ik mij niet inbeelden dat je als mama 4/5de ging werken, dat je uw job langs je neer kon leggen. Vandaag weet ik wel beter. Heb ik meer ervaring met mijn eigen gezin en tonnen respect voor mama’s die wel die beslissing nemen. De eeuwige twijfelaar in mij, het verstand dat het te vaak over neemt op het hart.

Worky work

Ik kan vandaag alleen maar vaststellen dat ik een betere moeder ben omdat ik werk. Omdat ik tijd heb om mijzelf helemaal te geven. Om optimaal te genieten van de tijd samen. Ons leven gaat snel, dat kan ik niet ontkennen, maar dat is voor ieder van ons zo. En daarom is ‘pluk de dag’ ons lijflied. Genieten, samen, afzonderlijk, met anderen, alleen, iedere dag.

2 gedachten over “Nieuwe invalshoek van deze blog: werkende mama

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: