Naturino
zecchino d oro
zecchino d oro
zecchino d oro
zecchino d oro
zecchino d oro
zecchino d oro
zecchino d oro

Nieuwste schoenen trends

Ik kijk heel hard uit naar de zomer, heb nu al nood aan meer energie en ja, het zonlicht is mijn vriend in dit verhaal. Samen genieten van langere dagen, van buiten spelen, buiten eten en genieten van mooi weer. Heerlijk. De winter heeft voor mij persoonlijk al lang genoeg geduurd. 

Snelgroeiende voetjes

Het leuke aan de zomer die in aantocht is, zijn ook de nieuwe collecties. Voorlopig blijven mijn mini’s groeien als kool dus iedere zomer moet ik een kleerkast bij elkaar shoppen & natuurlijk ieder seizoen nieuwe schoenen. Zeker bij jonge kinderen één van de belangrijkste aankopen. Een schoen moet niet persé duur zijn, een schoen moet vooral stevig zijn, uit goed materiaal gemaakt zijn & ondersteuning geven. Ik kan al niet kiezen welk paar ik het mooist vind!?!

Wij gaan trouwens altijd naar een kinderschoen speciaalzaak, die de maten nog eens opmeet zodat we toch hopelijk een seizoen verder kunnen met die snelgroeiende voetjes. Mathis zijn lievelingskleur is blauw en hij staat er keer op keer op om blauwe schoenen te kopen, niet altijd mama’s eerste keuze. Dus vaak in de winkel moeten we negotiëren, zoeken naar een paar dat zowel mama als Mathis leuk vinden.

Zecchino d’oro

Zecchino d’oro is al heel lang mijn persoonlijke favoriet, zowel mijn zoontje als dochter hebben al schoenen gehad van dit merk. Een italiaans merk, met zeer kwalitatieve schoenen, perfect passend én een streling voor het oog. Eerder klassiek, maar vooral mooi. Voor meisjes is de keuze vaak groot, koop ik zowel een goede schoen als een sandaaltje, voor Mathis is dat vaak wat moeilijker. Ik zie jongens niet zo graag in sandalen (oeps) dus koop ik meestal 2 paar schoenen maar vaak tegen dat het warmer wordt, vind ik het jammer dat hij geen sandaal heeft en moet ik last minute toch nog op zoek gaan. En dat is meestal ook geen eenvoudige keuze.

Naturino

Ook de collectie van Naturino is eentje om op te eten! Voor de jongens te omschrijven als kleurrijk, vrolijk en toch zeer cool. De meisjes exemplaren zijn absoluut zeer stijlvol, meisje-meisje zoals ik het graag zie. Ik droom er nu al van om mijn mini in de zomer met een kleedje rond te zien lopen en dan deze gouden schoentjes eronder! Hieronder een sneak peek dat en veel meer krijg je bij Naturino te zien.

Eén gedachte over “Nieuwste schoenen trends

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: