Num Noms playtime – WIN

Spelen spelen spelen. Onze mini’s lijken er nooit genoeg van te krijgen. Als ze wakker worden willen ze zo snel mogelijk naar beneden gaan, niet om te eten maar om te spelen. Nee snoozen is daar niet bij. Ze willen gewoon spelen. Als je ze trouwens in bed toelaat, is dit ook niet echt om te snoozen maar beginnen ze zelf uitgevonden spelletjes te spelen of met de lichtschakelaar ook altijd erg leuk.

Met als resultaat dat ze net zoals zo veel kinderen veel te veel speelgoed hebben. Maar ze spelen er wel mee. Met alles. Echt alles. 3 Ikea kasten vol in de woonkamer, een tuinberging vol zomer speelgoed en nog 2 kasten op de kamers. Maar er kan altijd bij, ze staan altijd open voor een nieuwe ontdekking.

En zo kwam daar Num Noms om de hoek piepen. Getest en goed bevonden. Wat een geweldig leuke mini-figuurtjes. Mathis en Amélie zijn mee op tocht gegaan in de magische speelwereld van Num Noms, piraten en boze geesten. Inderdaad. Ze zien er super schattig uit, maar dat belet Mathis niet om er ook mee aan de slag te gaan, in een iets andere setting weliswaar. Amélie was vooral fan van de lipgloss en had snel door waarvoor het diende. De Num Noms hebben bovendien mogen mee-eten, mee in bad gaan kijken en mogen slapen zoals zij het verwoorde. Het verzorgende van meisjes zit er precies al vroeg in. Of hoe tegenstrijdig de speelervaring van een jongen versus een meisje is.

Elk Num en Nom figuurtje is een echte verrassing door de unieke heerlijke geur. Maak je eigen geurcombinaties door Nums en Noms te mixen en matchen en zo je favoriete recepten te maken. Nums zijn de buitenste, zachte, rubberen, holle figuurtjes die zich nestelen bovenop de Noms. Stapel ze torenhoog tot knotsgekke combinaties of laat ze tegen elkaar racen! Noms zijn de binnenste, hardere figuurtjes die ofwel gemotoriseerd zijn om lekker rond te snorren, ofwel gevuld zijn met lipgloss. Echt iets voor meisjes (en blijkbaar ook jongens want Mathis was helemaal onder de indruk van de lipgloss).

Er zijn meer dan 1.000 mix en match combinaties mogelijk en je kan het zo gek niet bedenken. Wat denk je van Framboos-Banaan of Perzik Choco Gloss. Een nieuwe verzamelhype is geboren!

Het leuke aan de Num Noms is dat je een leuke collectie kan opbouwen, starten en gelijkelijk aan verder uitbreiden.

Num Noms Mystery Blind Packs, €3.99
Een Num en een Nom met verrassings-lipgloss-smaakje in een super cool yoghurtpotje.

Num Noms Starter Pack, €10.99
Elke Starter Pack bevat 3 Nums en 1 gemotoriseerde Nom, samen met een lepel, een cupcake vormpje of ijshoorntje.

Num Noms Deluxe Pack, €17.99
Een Num Noms Deluxe Pack bevat 6 Nums, 2 gemotoriseerde Noms, samen met een lepel, een cupcake vormpje of ijshoorntje.

Num Nom Go-Go Café Playset, €29.99
De Go-Go Café Playset, die een special edition Num Nom bevat, heeft alles om je Num Noms de tijd van hun leven te geven! Laat ze kennismaken met het Go-Go Café, de glijbaan, de bewegende schotel, het draaiende donut-rad of de kiekeboe-theepot douche.

Voor meer info, bezoek www.numnoms.com.

Wil je zelf ook kans maken op zo’n geweldig setje van de Num Noms? Heel simpel, Like zebrazonderstrepen op Facebook & WIN

num noms num noms num noms num noms num noms num noms

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: