Omie & mammie in de online bloemetjes

Moederdag, de dag dat wij mama’s eventjes mogen blinken. Dat we even mogen stilstaan met wat wij allemaal doen voor ons gezin, wie we zijn voor ons gezin en hoeveel zij voor ons betekenen. Een dag in het teken van de liefde. Voor ons, van ons en met ons.

Ik ben alleszins al erg verwend. Ik heb eigenlijk heel veel geluk dat ik ongeduldige kids heb, die niet kunnen wachten tot het effectief moederdag is. De dag dat ze van de crèche kwam en van school, heb ik al mijn cadeautje alvast gekregen – lucky me. Als moet ik er wel bijzeggen dat ik van Mathis wel het cadeautje op voorhand heb gekregen, maar niet heb mogen openmaken. Kleine deugeniet die zoon van mij. Maar mama had dan weer geluk dat het ingepakt was in transparante folie 🙂

Gezien het moederdag is maak ik even gebruik om mijn eigen mama en schoonmama in de online bloemetjes te zetten. Zonder hun zou mijn leven er iets minder aangenaam uitzien. Ik ben namelijk niet de beste “huismoeder”. Gelukkig zij wel. En nog meer geluk dat ze dat van tijd tot tijd ook bij mijn thuis zijn.

  • In no time laten ze de wasmand met strijk verdwijnen – die ik oeps gewoon laat wachten tot mammie of omie komt. Ik heb wel speciaal voor hun een super goed strijkijzer gekocht, dat alvast helpt om het in een snel tempo af te werken 😉
  • Iedere keer opnieuw als ze komen babysitten, toveren ze avondeten voor ons gezin. Zelfs de ingrediënten brengen ze zelf mee. Ook het koffiemachine wordt meegezeuld en zelfs fruit…. Nee dat wilt niet zeggen dat mijn frigo altijd leeg staat, gewoon dat zij echt voor de mini’s en ons zorgen.
  • Mathis is de grootste geluksvogel als mammie of omie langskomt, meneertje moet dan niet naar de opvang. Kan in de ochtend lekker luieren in de zetel met de tv aan, iets dat bij mama nooit mag.
  • Koekjes a vollonté. Oh ja, mijn koekjesmonsters worden dan extra verwend, niet één koekje zoals bij mama maar ook nog een verrassing of snoepje of … Het kan nooit op.
  • Cadeautjestijd: iedere keer opnieuw worden ze verwend, van boekjes tot mannetjes tot stickers. Rarara hoe enthousiast zij hiervan worden!

Je ziet het, we mogen niet klagen.  En dan som ik nog niet alles op dat zij doen voor ons! We zijn met ons gat in de boter gevallen, een grote kuip dan nog. En dus vandaag niet alleen online in de bloemetjes, die mama’s van ons. Een kleine verrassing hoort ook bij moederdag.

Indien je nog op zoek bent naar een leuk cadeautje – een laat moederdagcadeau of een verrassing zomaar omdat ze zo veel voor je doen? Dan kan ik je alvast een tip geven: Een foto album van Albelli. Een leuke herinnering voor de omies & mammies van deze wereld, met foto’s van hun lieverds doe je hun het meest plezier. Je kiest een formaat, kunt de pagina’s zelfs automatisch laten vullen (voor zij die weinig tijd of geduld hebben) en hebt in no time je boekje geleverd. Een geweldig souveniertje voor leuke momenten samen, om de mini’s te zien groeien en evolueren van baby’s tot kleuters en peuters.

moederdag moederdag

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: