Online scoren

Kopen jullie al vaak online aan? Ik vind dit wel een leuke bezigheid: ’s avonds op het gemakje, in de zetel, met iets lekkers. Dan kan ik mij goed laten gaan. Het is echt verleidelijk, ’s morgens pop-up op de gsm met de nieuwste acties van de dag. Snel even doorklikken en ondertussen weeral 10 minuten verdwalen, zo zien mijn ochtenden er vaak uit. Meestal koop ik dingen die ik absoluut niet nodig heb, maar hé ik kan een koopje doen! Ik heb al allerhande zaken online gekocht, voor verschillende gelegenheden en voor verschillende personen, op meerdere sites. Eerlijk? Nog nooit slecht bevallen! Ik heb een paar toppertjes om te delen:

  • Westwing: de tegenhanger van Vente exclusive maar dan voor interieur. Je moet je eerst registreren en dan kan je shoppen, all the way. Het leuke aan Westwing is dat de verkopen per thema opgesteld worden, wat dacht je van romantic, Nordic, design, … Binnen een thema heb je tal van verschillende merken. Je komt dus in principe veel sneller aan het bedrag dat toelaat voor gratis verzending.

Knipsel

  • Close-up: De winkel van Katja Retsin. De fysieke winkels heb ik nog nooit bezocht, maar online ga ik regelmatig eens een kijkje brengen op deze leuke site. Wat ik er zo geweldig aan vind, is dat je per look je outfit kan scoren. Je hebt gelijk een bovenstuk én onderstuk, en als je wilt zelfs aangepaste schoenen en accessoires. Nóg leuker is dat je zowel duurdere items kunt scoren als de meer betaalbare items. Ik heb mijn winteritems al gekozen, nu nog wachten op de koude dagen – alhoewel 🙂

Knipsel

Jullie nog tips?

4 gedachten over “Online scoren

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: