speculoos

Online shopping adresjes

Online shoppen is voor velen van ons de beste uitvinding ever. Je niet meer moeten verplaatsen maar online het net afzoeken op zoek naar leuke outfits voor je mini, jezelf of leuke decoratie voor in huis. Zelf cadeautjes zoek ik vaak online. Je vindt er werkelijk alles, kunt vaak ook nog een beter prijsje meepikken én je moet niet uit je zetel opstaan. Do I need to say more?

Voor decoratie en mijn mini’s koop ik geregeld online spullen. Maar voor mezelf zal ik niet zo snel online shoppen. Ik vind het zalig om naar een winkel te gaan en te genieten van het passen, de kleren in mijn handen te hebben en om uhu met het zakje op straat rond te lopen. Beschamend maar zo levensecht. Tenzij ik echt doelbewust iets nodig heb: sneakers, loopkleding of een topje of broek die ik al in gedachten heb, dan shop ik wel online voor mezelf.

Pareltjes om te delen

En zo heb ik enkele pareltjes van webshops om met jullie te delen.

  • VTWonen is een leuke webshop met een zeer uitgebreid aanbod van leuke decoratie en interieur spulletjes. Ze hebben er alle grote merken, enkele unieke spulletjes en onweerstaanbare stukken. Bovendien kan je er tal van inspiratie opdoen dankzij enkele blogposts die er verschijnen & talloze inspiratie pagina’s. Je kan uren weg dwalen op hun website en echt absoluut goede ideetjes opdoen voor je eigen huisje.
  • Kids with flair: Hier vindt je werkelijk alles voor je mini. Speelgoed, decoratie voor de kamer, alles om te kunnen eten, alles wat je nodig hebt om naar school te gaan en nog veeeeeeel meer. Op eigen risico betreden zou ik zeggen.
  • Studio Ditte: een echt pareltje. De basis is behangpapier om u tegen te zeggen. Studio Ditte wil iets toevoegen aan de belevingswereld van de gebruiker, door het alledaagse iets extra’s te geven. Een verborgen verhaal, een stukje uit een andere cultuur of een twist die je aan het denken zet. Zeer origineel en heel erg leuk! Je tovert je kinderkamer of je eigen kamer in no time in een verrassend ontwerp.
  • Roomblush heeft net zoals Studio Ditte een heel uitgebreid gamma aan behangpapier mét de juiste decoratie om u een totaalconcept te bezorgen. Donsovertrekken, kussentjes, dekentjes, poncho’s, speelmatten en nog veel meer. Allemaal erg zachte, mooi samenhangende kleuren en patronen.
  • Tagcity: Nog leuker dan enkel online shoppen, is online shoppen met korting. Tagcity is een online platform voor kortingscodes en aanbiedingen. Je vindt er kleine en grote shops op en de promoties die op dit moment interessant kunnen zijn. Zeker de moeite waard om te bezoeken dus!

Hebben jullie nog leuke online adres die ik zeker een bezoekje moet brengen?

speculoos solden adidas superstar

2 gedachten over “Online shopping adresjes

  1. Awelja, ik ken er nog enkele. Maar misschien is dat niet zo goed voor onze portemonnees om deze uit te wisselen :-). Ik schrijf er ook nog wel eens een blogpostje over! 🙂

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: