nieuwe woning

Onze nieuwe woning – Sneak peek

Ondertussen wonen we alweer meer dan een maand in onze nieuwe woning. Ik durf echt wel zeggen dat we helemaal geïnstalleerd zijn. Dat alle puntjes op de i staan en dat we vanaf nu ook echt aan het genieten zijn. Ons nieuwe huisje is echt wel onze nieuwe thuis. Ook al zijn we aan het werk, het voelt alsof we al anderhalve maand op vakantie zijn. Jammer dat het zwembad ontbreekt ;-).

Onze nieuwe woning in het groen

Ik kreeg veel vragen om te mogen binnenkijken in ons nieuwe huis. Een mini sneak peek dus voor de nieuwsgierigen onder jullie. We wonen op de boerenbuiten, met zicht op oneindig. Het is er werkelijk stil, behalve een pauw die ergens in de buurt zit hoor je niet veel. Het is genieten. Van de ruimte, van het huis dat helemaal ‘ons’ ademt, van mijn mini’s die super gelukkig zijn met hun grote speelkelder. Mijn lievelingsplekje heb ik ondertussen gevonden op 2 plaatsen. Enerzijds in de bureau. Ieder zijn eigen bureau én plaats om papieren te laten rondslingeren en to do lijstjes zichtbaar te leggen. We hebben hem wat aangekleed met die vele tekeningen van de kids. Daar waar ik vroeger niet wist wat ermee aan te vangen, krijgen ze nu een speciaal plaatsje in de bureau.

Mijn tweede lievelingsplekje is ons zonneterras. Uitkijk op het huis. Het is echt zalig om daar te genieten van het zonnetje en te dagdromen. ’s Avonds de zon zien wegglijden, de avond die aankomt, bezoek van vlinders en vogels. Genieten.

Het allerleukste aan het hele verhaal? We waren helemaal niet op zoek naar een nieuw huis. Dat dit op ons pad is gekomen klinkt helemaal als ment-to-be. En nee, zo dacht ik niet onmiddellijk toen ik mijn handtekening had gezet, toen ik vele vragen kreeg waarom en wat we toch niet deden en waar we ons toch weer in gingen smijten. Maar eind goed al goed. Genieten.

nieuwe woning nieuwe woning nieuwe woning nieuwe woning nieuwe woning nieuwe woning nieuwe woning nieuwe woning

Nieuwe woning Nieuwe woning Nieuwe woning

7 gedachten over “Onze nieuwe woning – Sneak peek

  1. Zo’n mooi huis! En wat een prachtige tafel, helemaal verliefd op. Hebben jullie nog veel zelf moeten doen eigenlijk? Of was het al “kant-en-klaar” bij aankoop?

      1. Waw, veel geluk gehad dat dat op jullie pad is gekomen dan! Echt een klein paradijsje 🙂

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: