hunkemöller

Ook mama’s kiezen voor Hunkemöller

De zomer is in aantocht, fijn op vakantie, genieten van zon, zee en strand. Ideale moment om op zoek te gaan naar een nieuwe bikini of zwempak. En de meeste mama’s onder ons hebben waarschijnlijk al ondervonden dat badmode voor het krijgen van kinderen, niet helemaal dezelfde eisen heeft als badmode voor na het krijgen van een mini… 🙂

Summer proof body

Ik weet niet hoe het bij jullie mama’s zit, maar mijn lichaam is wel veranderd sinds mijn twee zwangerschappen. Mijn mindere accenten zijn nog minder geworden, alles is minder strak maar daar werken we aan. Het sporten helpt alvast en sinds kort zijn we begonnen met het smeren van – laat ons hopen – wonderbaarlijke smeersels. Ik laat het jullie weten moest het werken.

Ik ben echt een zomermens, kan genieten van op vakantie gaan, van zon en zee, zwembad en meer. Alleen moet ik wel bekennen dat ik mij dan vaak heel klein voel, dat mijn zelfzekerheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ik vermoed dat ik niet de enigste ben, maar als mama moet je je vaak in allerlei bochten, buigingen en posities wringen om je mini’s tevreden te houden, je kan niet elegant blijven liggen op een ligbed en gewoon rusten en genieten van de zon.

hunkemöllerDus is een goede bikini of zwempak belangrijk! Belangrijk om je comfortabel in te voelen, om vrij te kunnen bewegen met 2 mini’s in de buurt en toch ook wel een beetje om je zelfzekerheid te ondersteunen. Je wilt kunnen stralen, ook op het strand. Ik ben een moeilijke op het gebied van badmode kiezen. Ik hoop dat ik nu het perfecte exemplaar heb gescoord dankzij Hunkemöller. Welk figuur ben jij? Ik ben een Pretty Pear en heb mijn gepast modelletje alvast gevonden! Oh ja en die te gekke Flamingo tas is ook van mij mij mij mij 🙂

Pretty Pear? 

Probeer dan vooral de nadruk op uw bovenlichaam te leggen! Bent u onzeker over uw onderlichaam? Kies dan een broekje met een hogere taille. Deze laat uw heupen optisch smaller lijken en verdoezelt een eventueel buikje. Een andere optie die ook altijd goed werkt is een matching pareo!

bikini tips voor peer figuur

Amazing apple

Kies dan voor een lager of hoog uitgesneden bikini broekje. Zo verlengt en accentueert u uw bovenlichaam of laat u uw benen langer lijken! Vooral bikini broekjes in felle kleurtjes of met een leuk printje zullen u goed staan! Wilt u uw buikje verhullen? Kies dan bijvoorbeeld voor een badpak of een tankini met plooien rond de taille. Door deze plooien creëert u meer volume aan de bovenzijde en legt u de nadruk op het smalste gedeelte van uw taille.

Bikini tips voor een appel figuur

Heavenly hourglass

Leg de nadruk op uw taille en accentueer uw schouders door te kiezen voor bijvoorbeeld een mooie haltertop. Heeft u een grotere cup maat? Kies dan voor goede ondersteuning. Een bikini top met een beugel en rechte bandjes zijn ideaal.

bikini tips voor zandloper figuur

Astonishing athlete

Om uw figuur wat meer vorm te geven waar nodig kunt u kiezen voor wat meer uitgesproken bikini’s. Draag een top met bijvoorbeeld ruches, franjes en/of prints om meer volume te creëren. Of ga voor een triangel top (met extra padding). Om uw heupen meer vorm te geven kunt u het beste een klein bikini broekje kiezen met touwtjes aan de zijkant.

bikini tips atletisch figuur

Ben je zwanger?

Ook dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar een goede bikini, zwempak of tankini. Het is belangrijk dat je je mooie zwangere buik niet te veel blootstelt aan de zon. Het risico is te groot want je huid is eens te meer kwetsbaar. Toen ik zwanger was heb ik gekozen voor een tankini, die mooi meegroeide met mijn buikje. Ook tijdens je zwangerschaps is het belangrijk om voor een comfortabel model te kiezen, je buik wordt groter, je borsten veranderen. Ook hier kan je een heel assortiment vinden aan mogelijkheden, welke heeft jouw voorkeur? High waist bikinislip, tankini, lage bikinislip, beugel bikini, tie tanga bikinislip?

hunkemöller  hunkemöller

2 gedachten over “Ook mama’s kiezen voor Hunkemöller

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: