2 sterren restaurant
2 sterren restaurant
2 sterren restaurant

Op 2 sterren restaurant met kids

Mijn man en ik zijn foodies, wij genieten van lekker eten. Date night voor ons is simpelweg een bezoekje aan een restaurant. En als we kunnen liefst nog eentje met een ster. Dat is de leuke extra voor de weinige keren dat we date night hebben. We hebben altijd gezegd dat we die ervaring graag met onze kids willen delen. Toen mijn broer besloot om in een 2 sterren restaurant te trouwen, kwam er dé kans. 

Food, belevenis, ervaring

Een sterren restaurant is meer dan de prijs die je betaalt voor lekker eten. De locatie, beleving, het gevoel dat je als klant krijgt, de kwaliteit en het verrassend eten. Het is een totaal pakketje. Ik vind het puur genieten. Voetjes onder tafel en verwend worden van de eerste tot de laatste minuut. Wij proberen 1 keer per jaar naar De Slagmolen te gaan. Een 2 sterren restaurant bij ons in Limburg. Een klassiek menuutje met verfijnde smaken. Het bijzondere is dat het menu altijd hetzelfde is, afhankelijk van het seizoen wordt er wel wat geschoven met wild of vis of vlees, maar hoofdzakelijk is het menu hetzelfde. En toch kiezen we er altijd opnieuw voor.

2 sterren restaurant met kids

Het leek ons bijzonder om die ervaring te kunnen delen met de kids. De trouw van mijn broer was dan ook de ideale gelegenheid. Gelukkig zaten we in een apart zaaltje. Ik denk dat de beleving voor de andere mensen anders misschien wat minder aangenaam zou zijn! Het blijven kids, hoe dan ook. De kinderen hadden hun eigen tafel, ze waren met 6. Ik had op voorhand al verteld over het dessert en enkel kindjes die flink eten konden de wereldbekende dame blanche krijgen. Amélie heeft ons verbaasd, ze schmikkelde alles met smaak naar binnen. Gang na gang. En er zijn toch behoorlijk wat gangetjes. Mathis en de andere kids waren wat meer kieskeurig. Bij iedere gang vroegen ze aan de obers wat ze nu juist op hun bord hadden liggen, vis of vlees. Terwijl de ober eerlijk was, namen wij het woord over. Gewoon het woordje vis door vlees veranderen maakte al een wereld van verschil. Mathis heeft alles geproefd. Soms met wat langere tanden, soms heel smakelijk.

Tot de dame blanche aan tafel kwam. Toen zaten ze allemaal paraat. Hun bordjes waren in snel tempo op. Toen ze voor een tweede ronde kwamen, vroeg mijn zoonlief enkel chocoladesaus (ik kon hem geen ongelijk geven). Hij had een smile over zijn heel gezichtje! Een leuke belevenis. Maar we gaan nog even wachten op een tweede bezoek 😉

2 sterren restaurant 2 sterren restaurant   2 sterren restaurant

Eén gedachte over “Op 2 sterren restaurant met kids

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: