Business trip

Op Business trip weg, ver weg

Het doet wat met een mama, zo aan de andere kant van de oceaan zijn. Het doet duidelijk ook heel wat bij mijn droevige dochter. Het uur verschil, slaap te kort, hard werken maar toch ook wat genieten. Dat is waarschijnlijk het recept van een perfecte business trip. Om eerlijk te zijn, veel mensen in mijn omgeving hebben het er moeilijker mee dan mezelf. It’s part of the job. We doen dat zonder al te veel nadenken. En vooral, maken er het beste van. Netflix is calling you know…

Op Business trip aan de andere kant van de oceaan

Hong kong. De tweede keer 4 dagen Hong Kong. Nee, de stad is zeker niet mijn favoriete stad. Geef mij maar Chicago. De sfeer daar, de mentaliteit, de stad, straten en het gevoel daar kunnen mij meer dan bekoren. Hong Kong is druk, niet zo heel mooi vind ik zelf maar met damn good food. Uiteindelijk maakt het weinig uit wat de stad te bieden heeft, we zitten er om te werken. Maar een leuke omgeving maakt de avond net dat beetje leuker.

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik het niet zo heel erg vind om er af en toe op uit te trekken. Ik ben niet anders gewoon, heb altijd gereisd voor mijn werk. Het zou misschien zelfs raar zijn moest ik het niet meer doen. Het grote verschil is dat ik vroeger vooral binnen Europa reisde én geen kids had. Daar waar ik toen naar niets moest kijken, voel je als mama toch dat je afwezigheid doordringt. Mijn man gaf het zelf aan, hij doet dat meer dan perfect. Absoluut helemaal perfect. Maar we hebben elk onze ‘taken’ binnen het gezien. Zo ben ik degene die boodschappen doet, dus het menu opstel – ook voor als ik afwezig ben. Ik ben normaal ook degene die in de ochtend het eten klaarmaakt. Of degene die de was doet en ja, de betalingen regelt. Allemaal niets onoverkomelijk maar hé je moet er wel aan denken.

Business trip

Relax vs overleven

Het vliegtuig is mijn eigen plaatsje om even weg te kruipen van alles en iedereen. 12u in een vliegtuig geeft zeeën van tijd. Netflix kijken, eten, drinken. Geen internet, geen GSM, Instagram of whatever. Verstand op nul en relaxen. Dat is meer dan een pro. Ook de etentjes zijn om te genieten. De cultuur ontdekken en heerlijk dineren. Maar ja, daar tegenover staat ook zware dagen, hard werken, concentratie, veel heel veel slaap tekort. Daar tegenover staat facetimen met de dochter die in tranen uitbarst omdat ze mama wilt. Daartegenover staat een mama hart dat nu en dan eens breekt…

 

Business trip Business trip Business trip Business trip  Business trip

2 gedachten over “Op Business trip weg, ver weg

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: