ardennen

Op weekend met de vrienden? Waarom? Daarom!

Afgelopen weekend trokken we erop uit, gingen we samen met een bende vrienden en kids naar een geweldig leuk huis in de Ardennen. We hadden niet alleen de stralende zon mee, het huisje, uitzicht, locatie, gezelschap én omgeving was gewoonweg geweldig. Weekendjes weg duren meestal maar kort, maar kunnen een mens zo veel energie geven.

Kinderen en een weekendje weg

Voor mijn mini’s voelt een weekendje weg alsof ze op vakantie gaan. Een valiesje maken, de autorit en dan het moment waarop ze alles mogen ontdekken. Zo blij als bij het openen van een Kinder Surprise ei. We waren met 13 dus hadden best behoefte aan een groot huis en we vonden echt een pareltje, goed verscholen in de Ardennen. Een prachtig huis met nog een prachtiger uitzicht. En zo veel aanwezig voor de mini’s… Ik moet zeggen we hebben ze nooit zo stil geweten, Mathis is amper bij ons in de buurt geweest en heeft vooral genoten van zijn vrienden, van de voetbal tafel en van buiten te ravotten.

Het is natuurlijk altijd wel wat organisatie, een kleine volksverhuis om alle spullen van de mini’s mee te nemen, zeulen met drank en versnapperingen én denkend aan al hun knuffelberen en speelgoed waar ze absoluut niet zonder kunnen. En dan last minute nog net niet het slaaplampje van je mini te vergeten.

ardennen

Waarom een weekendje weg met vrienden altijd een goed idee is?

  • Kids entertainen elkaar, geen zeurende kindjes, geen wenende kindjes. Mama en Papa zijn opeens heel ver weg
  • Weekendjes weg met vrienden is fun gegarandeerd, er is altijd wel iemand die een verhaal heeft of te diep in het glas kijkt. Wat de nodige fun brengt voor de anderen 🙂
  • Weekendjes weg zijn de ultieme reden om eens toerist in eigen land te zijn. Zo trokken we naar een dierenpark inclusief beren en wolven, goed verstopt in de Ardense Bossen. Ook gingen we een chocolade museum bezoeken. De kids worden groter en ze leken wel pro’s met hun oortjes, al luisterend naar de verhalen. Misschien had het feit dat je ook veel mocht proeven er ook mee te maken?
  • Totale ontspanning! Weg van de sleur van thuis, een weekend zonder zorgen.
  • Je leert je vrienden op een andere manier kennen. Vooral de gesprekjes later in de nacht, zijn degene die ertoe doen.
  • Same ben je sterker dan alleen, toch?

Wij boekten trouwens ons huisje via Ardennes-Etape (en nee dit is geen gesponsord bericht!). Wat een aanbod én goede opvolging. Een aanrader.

ardennen ardennen ardennen ardennen ardennen ardennen ardennen

4 gedachten over “Op weekend met de vrienden? Waarom? Daarom!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: