kinderkleding

Otters & Flamingo’s Kinderkleding shoppen

Dat ik enthousiast was over het concept van Otters en Flamingo’s lazen jullie in mijn vorig blog bericht. Dat ik mij zelf al shoppend uitleefde, had ik nog niet meegedeeld. Geld verdienen met kleding die te klein is, geeft natuurlijk opportuniteiten. Mathis en Amélie kregen nieuwe outfits. En ik vraag mij nog altijd af of ze überhaupt wel ooit gedragen zijn?!

Otters en Flamingo’s – de webshop

De webshop van Otters en Flamingo’s staat vol met merkjes waar ik zelf fan van ben. Groot was dan ook de verleiding om zelf wat te shoppen op de pas vernieuwde site. Ik moet eerlijk bekennen dat dit echt de eerste keer ever is dat ik spulletjes koop die niet nieuw zijn. Uit gemak ga ik altijd naar dezelfde winkel en koop een zomer en of wintervoorraad kleren voor mijn mini’s. Ik hou nogal vast aan mijn merkjes én ik ben zo’n persoon die in de solden vooral nieuwe collectie shopt.

Op de webshop spotte ik toch al snel enkele mooie items en ik kon het niet laten om dit toch eens uit te testen. Filou & Friends is mijn merkje voor Amélie en er staan best veel leuke items op de site. Wetende dat ik zelf in mijn verzendzak items mét kaartje heb opgestuurd & het feit dat de dames de kleding echt wel controleren, wist ik dat er weinig risico was op een miskoop.

Een stapeltje kleren

Voor Mathis koos ik 2 super coole T-shirts, Amélie kreeg een rokje, een golfje dat echt zoals nieuw was en 2 jurkjes. Zoals dat bij vrouwen hoort was ze super enthousiast en wou ze graag haar kleertjes passen. Ze wou zelf graag voor de camera poseren, inclusief een mooie pirouette (check zeker het filmpje hieronder!). Ik ben heel erg tevreden over de kleertjes, ze zien er echt uit zoals nieuw. Niets op aan te merken én we zijn weeral een stapje dichter bij een collectie zomerkleding voor mijn mini’s.

Kopen jullie wel eens tweedehands kleding?

Kinderkleding

kinderkleding  kinderkleding kinderkleding kinderkleding kinderkleding kinderkleding

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: