woody

Over slapen & leuke Woody pyjama’s

Mijn dochter heeft een nogal hobbelig slaapparcours. Soms slaapt ze als een roosje, soms maken wij deel uit van team no sleep. Het gaat in fases. Vandaag mogen we weer een beetje in onze handen wrijven en zitten we in een goede fase, maar die kan morgen net zo goed voorbij zijn. Wat dat wilt zeggen? Tot 10x per nacht opstaan voor ditjes en datjes. Lees verder over haar slaapparcours & over Woody, de mooiste pyjama’s ever!

In dromenland

Je wordt het gewoon als je mini’s doorslapen. Je kickt ervan op en vooral het maakt van jou een betere mama. In mijn geval alleszins. Een goede nachtrust van mijn mini’s is een wereld van verschil voor mij. Wallen, koffie, kort lontje en meer. Het maakt niet alleen van mij een beter mens, ook Amélie is er een heel ander kind door.

Een slechte nacht staat namelijk garant aan een slecht gezinde Amélie.

Ze heeft veel slaap nodig, die kleine meid van mij. Amélie gaat best vroeg slapen, zo rond kwart na 7 – maximum half 8. Mijn mini’s moet om 7u dan ook al uit hun bedje. Ze kan er echt van genieten om te “chillen” in bed, wat te snoozen en langzaam wakker te worden. Een groot probleem in de week dus. Goede morgen ochtendhumeur. In het weekend kan ze echt genieten van lazy weekenddagen. Ze wordt wakker en het eerste wat ze doet (na het in bed kruipen bij ons lees hier) is vragen of ze in haar pyjama naar beneden mag. Ze vindt het zalig om in haar pyjama rond te lopen, wakker te worden op haar gemakje. En ’s avonds is het hetzelfde verhaal maar dan andersom, een badje en haar pyjama en haar avond kan niet meer stuk.

Mathis daarentegen is een zeer goede slaper, maar ook een vroege vogel. Hij durft ’s morgens wel tot 5x naar het toilet spurten om te zien of wij toch maar niet wakker zijn – wat dus wel degelijk het geval is na zijn toilet escapes en geloop op de gang. Hij heeft ook minder slaap nodig, kleine jongens worden groot… Maar net zoals zijn zus kan hij genieten van tv avondjes met zijn pyjama, een dekentje en liefst nog wat lekkers om te eten. Genieters, mijn 2 mini’s. Net als mama. Ik verlang op het einde van de werkweek altijd naar een rustig avondje op de zetel. Zo veel beter dan een avondje uit. En ja, liefst ook met wat lekkers in de buurt.

woody

Woody: Romantiek, Glamour & stoer

Mijn kinderen dragen al sinds klein af de pyjama’s van Woody. Ik vind de collectie prijs kwaliteit echt top, het zijn kwalitatieve pyjama’s met net dat beetje meer. De leuke prints, stofjes en kleuren maken het echt onmisbaar in de kast van mijn mini’s. Voor mij persoonlijk is deze collectie echt de allermooiste tot nu toe, zachte kleuren en prints maken het echt toppertjes.

Romantisch, glamour & stoer, zo kan je de nieuwste collectie van Woody best omschrijven. Amélie haar nieuwste exemplaar is eentje om jaloers op te zijn. Super zacht materiaal, met hartjes dus instant glamour. En haar nieuwe pyjama is een jurkje – hoog prinses gehalte dus! Ze vindt het leuk om haar jurkje te laten zwieren en ja zo worden kleine meisjes stiekem toch heel erg grote meisjes. Fier als een gieter was ze toen ze hem kreeg. Ze vraagt iedere avond aan ons of we eens willen voelen hoe zacht haar pyjama is.

En wat zus krijgt, moet Mathis ook hebben, maar dan natuurlijk een stoere versie. Hij was trouwens dringend toe aan een nieuwe, mooie pyjama. Hij heeft iedere dinsdag zwemles tot 19u en voor het gemak doet hij al aan het zwembad zijn pyjama aan. Het is natuurlijk zo veel leuker als hij met zo’n mooie pyjama kan rondlopen. Hij heeft een heel erg leuke grijsgroene pyjama van Woody gekregen met een leuk accent in de tekening.

Wat vinden jullie van deze nieuwe pyjama’s? Kennen jullie Woody al?

woody  woody

woody woody woody woody woody woody woody

2 gedachten over “Over slapen & leuke Woody pyjama’s

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: