Paasklokken

Pasen valt zo ontzettend vroeg, dat ik het eigenlijk amper besef dat het al bijna zo ver is! én Pasen moet gevierd worden. Mathis telt sinds Sinterklaas af naar Pasen, hij is nogal fanatiek in al die feestdagen. En dus bijna tijd om lekker ’s ochtends wakker te worden en op zoektocht te gaan naar de lekkere chocolade eitjes. Bij ons krijgen de kids naast lekkere chocolade, ook nog een cadeautje. Vorig jaar hebben zij tal van leuke spulletjes gekregen voor hun kamer (dat lees je hier). 

Pasen staat bij ons in eerste instantie gelijk aan veel te vroeg uit bed komen want Mathis is er een beetje ongeduldig voor en wilt niets dan zo snel mogelijk de tuin gaan ontdekken. Zowel Mathis als Amélie zijn trouwens chocolade fans – dat hebben ze niet van mama en papa maar de oma’s en opa’s aan beide kanten kunnen er wat van.

Chocolade eitjes

Voor de chocolade telt hoe meer, hoe liever. Mathis is bovendien sneller dan Amélie dus we moeten ervoor zorgen dat ze zeker genoeg te rapen hebben & dat Amélie ook kans heeft op rapen!

Milka chocolade blijft de favoriet. Tal van smaken & niet te groot. Belangrijk als ze 2 stuks willen. Mijn kids zijn trouwens de beste in het onderhandelen! En voor chocolade durft Mathis all the way te gaan. Dus liever klein en fijn en ‘meer’ geven. It’s all in the mind set.

Ondertussen hebben we onze snoeppot al wat voller gemaakt en enkele lekkere smaakjes uitgekozen. Iedere dag kijken die ogen naar de snoeppot, die veilig boven op de dampkap staat, waar geen kinderhandjes aan kunnen. Heerlijk om ’s avonds in de zetel te kruipen, lekker tasje koffie & een chocolade eitje erbij. Mijn favoriet? De biscuit smaak, mmhh heerlijk gewoonweg!

De start van het zomerseizoen

Voorbij wilt Pasen ook zeggen, dat het startschot voor het zomerseizoen gegeven wordt. Vanaf dan ‘kan het’ om zomerse kleding te dragen, al die nieuwigheden uit je kast te halen, die leuke comfy sneakers aan te doen & die laarzen en kousenbroeken aan de kant te gooien. Heerlijk toch! Weer of geen weer, op Pasen dragen we zomerse kleding! In de online shop vind je dit leuke merkje van “To The moon and back”. Handgemaakte collectie van kwalitatieve stofjes in super leuke, comfy outfits!

tothe moon and back jurk bulldoghaarband to the moon and back jurk bulldogSuzy b shirt funky legs

funky legs short

Cadeautjes

De kids krijgen ook altijd een mooi cadeautje. Dit jaar is ons oog gevallen op een huisje voor in de tuin. Al zijn we er nog niet helemaal uit welk. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden, plastic vs hout, klein vs groot, met tierlantijntjes en zonder. Veel wikken en wegen dus. Jullie ideetjes voor een huisje voor de kids?

Bovendien genieten wij allemaal samen van een lekkere brunch op paasmaandag. Samen met de kids en de rest van de familie. Eten & eitjes rapen.

Eén gedachte over “Paasklokken

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: