Business trip

Papa aan het woord – vrouw op business trip HELP

Ik sta er weer alleen voor. 4 volle dagen. De ochtend rush alleen voorbereiden, werken en de avond rush overleven. Liefst ergens tussendoor ook nog wat tijd om op adem te komen. Ja, ook mannen kunnen dit. Alleen zorgen voor de kinderen. Sterker nog. Ik durf zeggen dat wij dat goed doen als Sabrina op business trip gaat. Mijn kinderen verhongeren niet (mede dankzij haar) én ik kan ondertussen zelf als de beste dotjes maken.

Hoe wij overleven als mama op business trip gaat

Ik moet eerlijk zijn, het moment had beter gekund. Over 19 dagen verhuizen we. De stress begint op te duiken, er moet nog veel gebeuren. 4 dagen overleven om dan effectief in de laatste rechte lijn naar de verhuis te gaan. De kinderen zijn moe & ambetant. Moe van het einde van het schooljaar, ambetant omdat ze ook zelf bezig zijn met de verhuis en hoe lang dat nu nog wel duurt. Misschien gestresseerd omdat ze van school gaan veranderen. Het leven had al wat makkelijker kunnen zijn op dit moment.

We tellen af tot ze donderdag terug is en ondertussen gaan we op overleving modus. Al loopt het toch best vlot zo onder ons 3-tjes. De kids belonen met dessertjes om avond crisissen te voorkomen, een extra filmpje voor het slapengaan om wat meer gedaan te krijgen & een dubbel dikke knuffel in bed. Ik durf niet zeggen dat het fluitend gaat als zij weg is, maar dat wij behoorlijk onze plan weten te trekken, dat is een feit.

Planning – planning – planning

Om het wat extra spannend en uitdagend te maken voor mij, gaan de kids op schoolreis en moeten er ditjes en datjes gebeuren. Hun later afhalen, denken aan de centjes voor op schoolreis, geen boekentas maar een rugzak en sleutels verzamelen want over anderhalve week wordt dit huis verkocht. De planning is alleszins voor mij gemaakt, het enigste dat ik mag doen? Haar volgen.

4 gedachten over “Papa aan het woord – vrouw op business trip HELP

  1. en voor de rest van het jaar maakt de man des huizes de planning voor de dagelijkse taken van de vrouw des huizes die ze gewoon volgt 😉

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: