petit bateau

Petit Bateau

Petit Bateau is een merk dat voor mij gelijk staat aan degelijkheid. Voor mijn pasgeborenen koos ik altijd heel bewust voor het merk. Kwaliteit én streling voor het oog, deze combinatie maakt het voor mij als mama een must-have. Zeker de eerste maanden vliegen de body’s en kruippakje à vollonté in de wasmachine. Dan ben je op zoek naar een betrouwbare ‘partner in crime’.

En op belangrijke momenten zoals de geboorte van je mini, wil je als kersverse mama je niet te veel moeten bezigheden met de was en de plas, je wilt genieten. Dus van de wasmachine in de droogkast en terug in de kledingkast om gedragen te worden. De eerste pakjes vliegen er vaak in snel tempo door. Zowel Mathis als Amélie hadden een hele collectie van Petit Bateau body’s en pakjes. Ze waren zacht, überschattig en waren altijd zo makkelijk aan en uit te doen. Een belangrijke musthave voor de papa! Want die raakte het Noorden kwijt met al die knopjes en sluitingen bij de meeste andere kruippakjes.

I am sailing

Ook vandaag dragen mijn kids heel vaak ondergoed van Petit Bateau. Het merk groeit mee met prints en figuurtjes, samen met je mini’s. En de alom bekende streepjes van Petit Bateau vindt Mathis een perfecte reflectie naar het piratenleven. De zachtheid van de prints en kleuren zijn voor Amélie dan weer van een hoog prinsessengehalte, maar dan op een neutrale manier – zoals mama dat graag ziet. Allemaal gemaakt uit katoen, aangenaam om te dragen, makkelijk om te wassen en vooral erg leuk uitziend!

En de zomer? Die zit bij Petit Bateau vol kleur. In de zomer van 2017, komen de iconische streepjes ook in een warm, helder palet vol levendige kleuren zoals: fuchsia roze, bloedsinaasappel, lithop kaki, intens paars, acid geel, grijs taupe en rijk groen.

De collectie is om instant vrolijk van te worden, is om nu al te verlangen naar de zomer en is vooral om zo snel mogelijk in huis te halen en in de kledingkast van je mini te belanden! Wij zijn fan en jullie? Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Petit Bateau?

petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau petit bateau

2 gedachten over “Petit Bateau

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: