Zebrazonderstrepen mamablog petite Amélie

Petite Amélie mag er wezen

Petite Amélie, mijn kleine Amélie die niet meer zo klein is. Maar ook de online shop Petite Amélie mag er wezen! Zo eentje waarbij je passie en ziel voelt. Met een geweldig mooi aanbod van persoonlijke spulletjes, die wij mama’s allemaal instant willen hebben. Van die spulletjes waarvan we weten dat ze ons én onze mini blij maken.

Keuze stress

Ik garandeer je keuze stress in het aanbod van Petite Amélie. Petite Amélie is ontworpen door een mama, dat voel en zie je. Een mooie collectie om zowel de kamer van jouw eigen petite Amélie op te vrolijken, als leuk speelgoed. Simpele meubeltjes met een leuke twist, die samen een mooi geheel vormen. Allemaal zo mooi, schattig. Heel veel neutrale kleuren, om eenvoud te brengen. Eenvoudig die er toch uitspringt. En voor meisjes heel roze, natuurlijk. Wat vooral opvalt is de prijs, die echt wel zeer acceptabel is! Alle items zijn bovendien gemaakt van eerlijke materialen én handgemaakt in Europa. Vandaag de dag wilt niet alleen het oog wat… maar willen wij ons toch ook allemaal goed voelen bij de aankoop die we doen. Toch?

Zebrazonderstrepen mamablog petite Amélie

Poppenhuis naar ieders meisjes’ hart

Toen wij een keuze mochten maken moesten wij niet lang twijfelen. Het poppenhuis in de collectie van Petite Amélie liet ons hartje sneller slaan. Wauw. Als je kijkt naar de afwerking, de kleur en de grootte is dit absoluut prijs/kwaliteit een top keuze. Je hebt het poppenhuis in verschillende kleuren, maar mijn kleine Amélie rarara koos voor het roze exemplaar. Opgevuld met wat leuke accessoires gaf dit al enkele uren speelplezier.

Ze heeft zelf heel zorgvuldig de spulletjes in het huisje geplaatst, haar eigen droomwereld gecreëerd. Zo’n wereld waar kleine meisjes hun wildste dromen uitkomen, waar de prins en prinses langs de zijlijn staan te kijken. Ik kan nu niet bepaald zeggen dat mijn wildebras en er voorzichtig mee omgaat, maar het poppenhuis houdt heel erg goed stand. Het is echt gemaakt om mee te spelen, de verf en het hout kunnen tegen een stootje. Ook de Playmobil collectie van Amélie vindt langzaam haar weg naar dit leuke huisje. Zo geraakt het stilaan mooi opgevuld. Klaar voor volgende avonturen.

 

Zebrazonderstrepen mamablog petite Amélie

2 gedachten over “Petite Amélie mag er wezen

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: