Picknick @bokrijk

Herinneren jullie je nog mijn vakantie “bucketlist”? Aangezien we al in augustus zijn, hoog tijd om hem verder af te werken.

Onverwacht begon het weekend met een zieke kleine meid, de koorts ging de hoogte in, eveneens haar humeur en al snel volgde dat van de mama. Na een zwaar nachtje en lang voormiddag dutje, bleek het koortsmonster verdwenen – net op tijd om nog eens de jarige te vieren!

Op zondag besloten we naar de buitenspeeltuin in Bokrijk te gaan, één van de grootste speeltuinen. Je hebt er een leuk gedeelte voor de kleinere kids, een aanbod van zand en diverse speeltuigen, gllijbanen en uitdagende attracties. Voor Mathis en nog oudere kindjes, heb je ook een leuk gedeelte met schommels, erg hoge glijbanen en klimrekken, doolhof en veel meer. Met een leuke picknickmand in de hand vertrokken we richting Bokrijk.

Allereerst zochten we een leuk picknick plekje uit en toen ….. merkten we op dat we het picknick laken vergeten waren…. Improvisatie ten top en gelukkig hadden we nog een ander leuk dekentje dat dienst kon doen.

Amélie genoot van haar babymaaltijd, vanuit de buggy terwijl wij allemaal ons verlekkerden met zelfgemaakte wraps. Super simpel om te maken, lekker én gezond. Een beetje kip, wat groentjes en iedereen smulde zijn buikje vol. Nog wat lekkere wijn erbij en relaxmodus was aan. Ware het niet dat wij continue ‘aangevallen’ werden door de wespen. Ik weet niet of jullie het ook al ervaren hebben, maar ze zijn echt agressief. Het was dus een kunst om echt relaxt te eten.


  
De leuke picknick sloten we af met een grote, lekkere American Muffin met chocolade, guilty pleasure op zondag.

In de speeltuin hebben de kinderen veel plezier beleefd, in het zand, aan de glijbanen en klimrekken en alle andere leuke speeltuigen. Hier kunnen de kids zich echt wel uren bezighouden. Het is ook best rustig in de speeltuin, hij is gewoon zo ruim dat je weinig of geen last hebt van de vele bezoekers.


  
Een echte aanrader want deze speeltuin is GRATIS! Anno 2015 kan dit alvast tellen. De parking is 5 euro, voor een hele dag. Ik kijk er al naar uit als de kids groter zijn en wij ook een bezoekje kunnen gaan brengen aan de oude huisjes, een must-see attractie met variatie in doen, ontdekken en leren. Alvast op de bucket list voor volgende zomer!

Ontdek meer info op http://www.bokrijk.be/nl/ontdek-bokrijk/spelen/de-speeltuin

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: