Pieter het konijn

Pieter Konijn – filmbezoekje

Zijn jullie nog op zoek naar leuke Paasvakantie tips? Om helemaal in het thema van vandaag te blijven kan ik jullie Pieter Konijn aanraden. Een super leuke film voor zowel de kids als ouders. En gezien het weer niet ideaal is, is er geen beter idee dan een cinema bezoek – volgens mijn mini’s dan toch!

Pieter Konijn

Ik had een hele tijd eerder de trailer gezien van deze film & hij stond op zowel mijn als Mathis zijn wishlist. Toeval wilde dat deze film de vertoning was van family at the movies, afgelopen weekend. Met schaamrood op de wangen, wij waren nog nooit naar een family at the movies editie gegaan. 2 vliegen in één klap dus.

Ik had heel gelukkige mini’s die dag, eerst een bezoekje aan de snoeprayon, gevolgd door een rondje op het springkasteel, wat ballonnen van de goochelaar én een leuke foto met Pieter Konijn. Hét moment voor Mathis kwam toen de goochelaar die de kids opwarmde, Mathis uitnodigde om vooraan een handje te gaan helpen. Hij mocht mee Pieter gaan toveren, helaas waren ze hier wel niet in geslaagd.

De film

De film kan ik alleen maar aanraden, zowel voor kinderen als volwassenen leuk. Pieter en zijn familie gaan een “gevecht” aan met de nieuwe buurman. Pieter ziet alleen maar lekkere snacks in de moestuin van meneer Verhoef terwijl hij een afkeer heeft van de konijnen. Ze halen allemaal grappige stoten uit, proberen elkaars leven zuur te maken. En dat alleen maar omdat Pieter stiekem jaloers is dat de nieuwe buurman en Bea, die altijd goed voor de konijntjes zorgt, verliefd zijn. De film zit vol verrassende plots, grapjes en leuke scènes. Leuk verhaal, zelfs Amélie 3 jaar kon de film goed volgen. Mathis en Amélie vonden het een super leuke film & dus bij deze een leuke Paasvakantie tip.

Pieter het konijn

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: