telenet

“Play time” op vrijdag

Momentjes van geluk zijn er om te koesteren en eerlijk mijn ultieme momentje van geluk is vrijdag avond de deur van het werk dichttrekken, naar huis racen – onderweg frietjes uithalen in de frituur & bij thuiskomst een leuke film kiezen samen met mijn mini’s en samen in de zetel ploffen, terwijl genietend van onze frietjes. HEERLIJK, ik heb er geen ander woord voor. 

Moeilijke keuzes & een te groot Play aanbod

Mijn kids vinden het net zo leuk als wij, we kiezen samen een leuke film die maar één vereiste heeft: family proof. Dat is echt dé beste manier om het weekend in te zetten. Er is altijd alleen maar één grote maar: welke film gaan we kiezen? Iedereen wilt iets anders kiezen en de frietjes staan op koud worden. Meestal is het mama die de knoop doorhakt want ik eet nu eenmaal niet graag koude frietjes 🙂

We vinden het leuk om echte familie films te kijken, Disney verhalen te bekijken of soms om tegemoet te komen aan kleine zus, Studio 100 films te kiezen. Ze zitten echt aan het beeld gekluisterd en genieten terwijl van hun frietjes en een lekker drankje. We gebruiken bovendien altijd Play van Telenet en het aanbod is zooooo groot dat kiezen echt moeilijk is.

We zijn trouwens al een tijd “Play” lid en ik moet bekennen dat Mathis, 5 jaar er ook wel de weg naartoe weet. Al te graag neemt hij het TV ‘bakske’ over om zelf zijn keuze te maken. En dan natuurlijk zelf te bepalen wat hij gaat kijken en te genieten van het zappen. Het leuke is dat het heel eenvoudig te gebruiken is, er een heel groot aanbod is & dat er steeds nieuwe titels bij komen. Voor kids belangrijk om het boeiend te houden. Hij kiest meestal een aflevering uit een serie maar kijkt even graag naar filmen. Zo hebben we al Belle en het beest gezien, Monster University, Plop en meer. Bovendien hebben we ook enkele zenders waar hij wel zijn draai kan vinden: Nickelodeon Kids en Boomerang tv kunnen hem wel bekoren, als er maar iets actief, vechtend of piraat-achtig in voor komt is hij tevreden.

telenet

En ja op momenten dat mijn mini’s in bed liggen en ik mijn loopband op kruip is het aan mij. Via de Ipad volg ik enkele series dankzij de Yelo app, die ik al lopend afwerk. Van gemak gesproken. Ik heb zelfs niet door dat ik sportief aan het doen ben! 2 vliegen in één klap. Of misschien mijn ultieme kijkmomentje is eerder in bad, een grote schuimlaag, stilte, wat kaarsjes, goede productjes voor op het gezicht te smeren, mijn series & mijn Ipad. Heerlijk.

Nu aftellen tot de werkweek weer om is en ik vrijdag avond de deur weer kan dichtdoen voor een wekend vol leuke momenten

#itsplaytime #telenetplay

telenet telenet telenet telenet telenet telenettelenet telenet

13 gedachten over ““Play time” op vrijdag

  1. Af en toe is het heerlijk om even met de kids voor de buis te kruipen. Bij ons is het qua leeftijd weleens lastig ( meiden van 12 en 11 en zoontje van 6 ), maar sommige films vinden ze allemaal leuk. Wij belanden vaak bij Netflix in zo’n geval 😉

  2. O wat leuk! Dat lijkt me heerlijk, thuiskomen en met de kids een filmpje kijken. Ik moet nog even geduld hebben. Wij hebben ze nog niet. Hihi. Xxx

  3. Leuk zeg om dit met de kids te doen. Ik kan niet wachten om Disney filmpjes te gaan kijken met ons zoontje zodra hij geboren is.

  4. Heerlijk zeg! Mijn mini me moet er niets van hebben ze heeft helemaal geen interesse in tv of tekenfilms ?En wat een popje heb je daar!! She is so pretty!❤️

  5. Wat gezellig dat je zulke dingen met de kids doet en wat een schatje is ’t zo op die laatste foto’s.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: