playmobil

Playmobil leefwerelden + WIN

Mijn kids blijven fan van Playmobil. Mathis was al een superfan eersteklas en zijn zus leert langzaam aan ook de weg ernaartoe. Ze heeft haar eerste 3 Playmobil figuurtjes en vindt het leuk om ermee te spelen. Tijd dus om hun assortiment verder uit te breiden zodat ze ook samen kunnen spelen en zij ook op ontdekking kan in Playmobil land. 

We hebben een fan in huis

Dat Mathis grote fan is kon je al eerder lezen (lees hier & hier & hier). Maar, zijn interesses lijken zich wel te verleggen. Hij gaat naar de 6 jaar toe en dan verandert de omschrijving van ‘cool’ heel erg duidelijk. Het ridderkasteel en de piratenboot zijn even aan de kant gegooid, ondertussen is hij vooral aan het spelen met Super 4 en de draken. Afwisseling doet leven zeker?

Hét grote probleem bij Mathis is vooral dat hij niet alleen boven kan spelen. Hij durft niet, niet met de deur open, niet als mama een bad neemt. Jammer, want we kunnen natuurlijk niet altijd op zijn kamer boven gaan zitten en jammer genoeg heeft hij ondertussen zo’n uitgebreide collectie aan Playmobil dat het onmogelijk is om alles waarmee hij wilt spelen mee naar beneden te halen. Het gevolg is dat hij het voorlopig aan de kant laat staan en dus is overgestapt naar mannetjes die wel mee naar beneden kunnen of in bad. Dit laatste is momenteel zelfs zijn favoriete plaats om te spelen met zijn Playmobil. De draak die dankzij gewichtjes kan drijven op het water, de professor van Super 4 die de geweldigste avonturen beleefd met het piraten vlot. Hij en zijn fantasiewereld is er eentje die kan tellen…

playmobil

Prinsessen, elfjes en de fee

Amélie heeft ondertussen al enkele elfjes en feetjes en een leuk prinsessenkasteel. Ze speelt er nog niet echt mee, maar loopt er wel het hele huis mee rond, mee in bad en ze mogen dan overnachten op haar nachtkastje. Zo nu en dan hoor je haar ermee spreken. Ze vindt het vooral spannend om alle accessoires te laten verdwijnen en er dan een hele dag naar op zoek te gaan. En ze heeft mij duidelijk gemaakt dat ook zij haar collectie nog wilt uitbreiden “voor Amélie prinses en paard”. Dus bij deze zijn we geïnformeerd.

En er komen nog geweldige nieuwe speelwerelden tot leven bij Playmobil. Niet alleen de bestaande werelden worden verder uitgebreid, ook de spoken komen tot leven met de Ghostbusters, je kan een hele feeën tuin opzetten of een droomhuwelijk laten doorgaan. Wij kregen alvast dit geweldig vliegend schip van Super 4. Mathis is erg fan van deze collectie. Hij was al trouwe kijker van de serie en vindt het natuurlijk leuk om ook met de figuren van de serie te kunnen spelen. Het leuke aan Playmobil is trouwens dat je kids zelf aan de slag kunnen met het maken van hun nieuwe speelgoed. Mathis, 5 jaar, heeft het grootste gedeelte helemaal zelf gemaakt, wat hem terecht super fier maakt.

playmobil playmobil playmobil

WIN

Ook Jij kan winnen!! Comment op deze blogpost of onder de Facebook post & wie weet wint je wel een exemplaar voor je zoon of dochter want ik mag deze geweldig coole draak van Super 4 weggeven! Deelnemen kan tot 10 juni.

Playmobil

17 gedachten over “Playmobil leefwerelden + WIN

 1. Mijn zoon was er ook gek op. Zijn dochters, mijn kleindochters, dan weer wel, maar dan ging het meer over de manège en alle bijhorigheden.

  Mijn dochter heeft er nooit naar omgekeken.

 2. Oh geweldig. Ons zoontje is zot van draken en sinds zijn nichtje geboren is en er een draakje op haar geboortekaartje stond is het de hele dag door ‘draak’ ‘WROOAAAW!!’. Ik waag graag een kansje.

 3. Blijft een toppertje, die Playmobil. Onze meisjes zijn al 11 en 9, maar zijn nog steeds uren bezig met verhalen en bijhorende taferelen te verzinnen. Wij wagen graag een kansje!

 4. Oh nee durft hij niet alleen op z’n kamer spelen? Zou inderdaad heel handig zijn! Moet zeggen dat ik daar thuis nog niet aan toe ben, ik hou ze nog graag allebei in ’t oog .. Alexander speelt ook veel met Playmobil maar voor Pauline is het uiteraard nog te vroeg.

 5. Miel en Tuur zijn gek van draken! Tuur volgt zijn grote broer ook al van van jongsaf. In het begin maakte hij veel stuk, maar nu spelen ze al vaak mooi samen. Deze draak zou een leuk nieuw personnage zijn in hun fantasieverhalen.

 6. O wow wat een gave prijs! Na drie meiden kreeg ik nog een zoon, en je snapt het al, een echte drakenfan! Wat zou hij dit leuk vinden! Ik loot heel graag mee

 7. Wat moest ik even lachen…
  Hier gaat ook veel van super 4 het bad in…
  Zo kunnen ze uren spelen tot het water lauw wordt….
  Nu mijn knulletje wordt 6 jaar en zijn thema is: playmobil super 4… traktaties zijn ook in dit thema…
  Wat zou het spannend zijn om de draak te zien rondvliegen in huis…

 8. Wij hebben nog heel wat van Playmobil van de zonen destijds… tot groot plezier van de kleinkindjes. Zo’n gloednieuw set zou de max zijn! Duimen maar!

 9. Leuk! Ik doe graag mee! Heel herkenbaar trouwens van dat niet durven spelen op de eigen kamer. Mijn zoontje van 5 heeft een geweldige collectie speelgoed op zijn kamer, maar durft er alleen te spelen als ik ook op die verdieping rondloop. Zo jammer!

 10. Gaaaaaafff! Ik doe graag mee voor de kindjes in mijn klas! Zouden ze geweldig vinden om rollenspellen mee te spelen

 11. Bedankt voor de deelname iedereen! Jullie waren met velen op social media en de blog samen. Live tracking van de winnaar nu op instagram stories. Proficiat Herlinde Timmers PB voor jouw pakje :-)!! Thanks iedereen en hopelijk snel een nieuwe Playmobil give away

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: