Kipod
kipod
Kipod

Playtime met het Houten speelgoed van Kipod Toys + WIN

Samen spelen. Ik mag sommige dagen heel wat uit mijn hoed toveren om mijn mini’s bezig te houden. Ze spelen heel graag, met heel veel én vooral met heel veel afwisseling. Mijn huis staat geregeld op zijn kop van de rommel van de mini’s. Maar als ze ermee spelen moet dat kunnen! In het weekend gaan we altijd het rijtje af, van creatief naar een denk spelletje, naar inleving, naar actief. Zo houden ze zowel mama als hunzelf wel wat bezig. Ik schreef al vaker dat ze vooral erg creatief zijn, heel graag knutselen en leuke dingen al knutselend maken. En dus gingen we afgelopen weekend aan de slag om schaapjes te maken met Kipod Toys.

Houten speelgoed van Kipod Toys

Of ik het houten speelgoed van Kipod Toys wou leren kennen én uittesten? Oh ja. Mathis & Amélie waren heel enthousiast. En vooral ook heel erg verschillend van mening welke van de 2 we zouden testen. Amélie wou het schaapje, Mathis de leeuw. Stap één alvorens we konden starten, was ze op dezelfde lijn krijgen… En aangezien zijn zus het euh sterke geslacht is, werden het dus het schaapje 🙂

Ik maak zelf heel vaak de bewuste keuze naar houten speelgoed. Duurzamer, mooier en natuurlijke materialen. Een weloverwogen beslissing dus. Bij Kipod krijg je er gratis en voor niets ook nog eens hun filosofie bij om “kwaliteit te brengen in je quality time met je kids”. En damn ze hebben gelijk. In het weekend geef ik hun alle mogelijkheden om met leuke dingen te spelen, maar heel vaak kijk ik met een half oog mee en kan ik het toch niet laten om terwijl even de was te doen of de vaatwas te ledigen. Met het aanbod van Kipod speel je samen, de kids hebben je hulp nodig om tot een resultaat te komen én dat zorgt voor de quality in quality time!

Creatief of leergierig of op zoek naar uitdaging?

De volledige collectie staat in het teken van de ontwikkeling van je mini. Iedere mini heeft een andere aantrekkingskracht en zo is het aanbod dus ook heel breed om op alle wensen van onze liefste mini’s in te spelen. Die van mij houden van creativiteit. En zo kan je dus in dit gamma zelf je stempel samenstellen, figuurtjes verven of een gezichtje geven of pom pom diertjes maken. Dit laatste hebben Mathis, Amélie en mezelf uitgetest. Ik herinner mij uit mijn jeugdjaren dat ik dit regelmatig in school maakte.

De pom pom diertjes

Wil je zelf ook je pom pom leeuw winnen? Geef een reactie hieronder of op Facebook voor wie je dit wenst. Ik kies op 17/6 de winnaar. Veel succes

En voor zij die niet zo lang willen wachten, je vindt de collectie online 

Kipod

Kipod

15 gedachten over “Playtime met het Houten speelgoed van Kipod Toys + WIN

  1. Ooh dit zou echt iets voor mijn driejarige dochter zijn! Zeker omdat ik haar vaak “mijn schaapje” noem omdat ze zo’n wilde krullenbos heeft 🙂

  2. Zo schattig! Mijn zoontje is er nog te klein voor maar ik zie me dit wel samen met metekindje Marloes (4) doen. Een creaprojectje dat binnen mijn mogelijkheden ligt. (Die zijn eerder beperkt *ahum*)

  3. Mijn zoontje zou de leeuw wel stoer vinden. Leuk om samen met hem te knutselen, hij begint dit soort projectjes steeds leuker te vinden dus dat komt vast goed.

  4. Ziet eruit als heel leuk en creatief speelgoed! Zo te zien moet je er wel je tijd en concentratie voor nemen. Niet echt iets voor mijn kids nog op dit moment… ?

  5. Wat ontzettend leuk! Dit is echt iets voor mijn dochter, die wordt is september 3, dat gaat ze geweldig vinden!

  6. Dit zou mjn zoon van twee heel leuk vinden. Hij vindt leeuwen erg stoer en doet ze graag na. Over een paar weken is het vakantie, dan zou hij hier zich wel even mee kunnen vermaken.

  7. Leuk voor onze dame die een echte knutselkont is. leuk om te knutselen voor oma die bijna met pensioen mag en dan een dagje komt oppassen zodat ze niet naar de bso hoeft!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: