Powerpuff girls

Ok ik beken… Ik ben ooit een Powerpuff fan geweest. Moet ik mij nu schamen? Tuurlijk niet. Want ik heb gewoon mega veel geluk. Na lange afwezigheid komen de Powerpuff girls terug van weggeweest. Eerste to do? Mathis zo ver krijgen om ook fan te worden van deze ‘girls’ zodat ik ongegeneerd kan meegenieten.

En er is hoop.

1996 was hun geboortejaar, ik was toen 11 jaar oud (en nu niet tellen hoe oud ik al ben :-)). Doel van de meisjes blijft na al die jaren hetzelfde: de wereld redden vóór bedtijd! The Powerpuff Girls zijn één van de succesvolste Cartoon Network merken aller tijden. Dus dat belooft voor aankomende Sinterklaas en andere feesten. Waarover het verhaal gaat?

De drie jonge meisjes Blossom, Bubbles en Buttercup zijn een creatie van Professor Utonium. In een poging om het perfecte meisje te creëren mengde hij suiker, zout en alles waar je van houdt. De professor voegde per ongeluk ook Element X toe, wat een enorme explosie veroorzaakte en het ontstaan van de Powerpuff Girls betekende! De drie heldinnen zetten hun superkrachten in om hun stad Townsville veilig te houden en de wereld te redden vóór het slapen gaan.

Je kan de Powerpuff girls vanaf nu bewonderen op Cartoon Network – iedere zaterdag en zondag om 8:30u. Speciaal voor de herlancering zijn ze in een nieuw jasje gestoken, anno 2016 gebracht. Kleurrijk, fun en speels. Bovendien kan je snel ook leuke popjes, speelgoed en andere hebbedingetjes scoren van de meisjes.

Om alvast in de stemming te komen voor het aankomend weekend, moet je zeker ook een bezoekje brengen op de website – hier. Maak je eigen Powerpuff girl, mijn is alvast in de stemming!

powerpuff girls

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: