Ballerina

Prima ballerina in tha house

Ik heb een ballerina in huis en wat voor eentje. De meest schattige ever! Oh wat smelt mijn hart als ik haar in haar tutu zie binnenwandelen, inclusief haar leuke dotje. En vooral als ik zie hoe enthousiast Amélie is over haar nieuwe hobby ballet. Ik heb ze zelden zo enthousiast geweten.

Mijn eigen ballerina

Haar lenigheid heeft ze niet van mij, dat staat vast. Op haar teentjes lopen, haar neus op haar voeten leggen, allemaal geen probleem. Een groot contrast met deze mama… Gelukkig is dat niet het blog onderwerp van vandaag!

Amélie kwam per toeval in contact met ballet, één van haar beste vriendinnetjes volgt het en zo vroeg ze op een dag of zij ook ballet mocht doen. Haar smile toen we ze terug gingen oppikken na haar eerste les was geld waard. Op maandag vraagt ze al hoeveel dagen het nog zijn tot haar volgende ballet les. Ze is wild enthousiast.

Ballerina

Gedrilde ballerina’s

Meisjes blijven meisjes. Op zaterdag wilt ze liefst zo snel mogelijk haar tutu aandoen, loopt ze super fier rond met haar ballet schoentjes én laat ze ons zelfs toe om een dotje te maken. Geen kousendrama’s op zaterdag… Ahja, voor de ballet gaat dat want dan is zij een echte ballerina. Zelfs haar haartjes mogen in een dotje, ook dat is not done in de week. Ballet is zeker niet zo maar een hobby, het is eigenlijk best streng & vooral zeer gedisciplineerd. Ze moeten op de teentjes lopen, als we wat vroeger zijn horen we de juf en het tempo lijkt er toch goed in te zitten. Gelukkig heeft mijn dochter dat nodig, een strenge hand en een directe aanpak. Misschien is het daarom dat ze het zo leuk vindt?

Ik tel af naar de dag dat wij eens mogen gaan piepen hoe Amélie het doet in de ballet les, om haar bezig te zien en vooral om haar dan te zien glunderen van geluk.

Nog ballerina’s in huis?

Ballerina  Ballerina Ballerina

5 gedachten over “Prima ballerina in tha house

  1. Hoe schattig! Wel jammer dat jullie niet mogen gaan kijken tijdens de les 🙂 Waar volgt ze dit? Mijn dochter wordt volgende maand 3 en dan willen we ook eens kijken voor dans of ballet.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: