pure lidl

Pure

Voor de vrouwen onder ons die altijd opnieuw op zoek zijn naar de leuke items voor hun mini’s, opgelet! Lidl verrast nieuwe en aanstaande mama’s met een volledige collectie natuurlijke babykleding in zacht, biologisch katoen. De collectie is voor pasgeborenen tot baby’s van 24 maanden.

Bio-katoen is vandaag een hot statement. Veel merken pakken ermee uit. Meestal een leuke collectie, die net dat beetje duurder is dan de rest. Vandaag moet alles bio zijn. Voor voeding is dat duidelijk, voor kleding blijft het ook vandaag nog een vaag gegeven. Wat is bio-katoen en waarom zou jij als (aanstaande) mama daar rekening mee houden? En wat betekenen al die certificaten bovendien. Ik kan het mij inbeelden dat je waarschijnlijk net als mij dacht (denkt), als er bio op staat, is het beter. Wel, er zit wel degelijk meer achter. Bio is niet zo maar bio. Bio kleding heeft tal van voordelen en zeker voor pasgeborenen en jonge kindjes, heeft het gebruik van bio-katoen veel voordelen!

Waarom bio-katoen?

Bio-katoen geeft jou als mama (of papa) de zekerheid dat er geen schadelijke stoffen in de kleding verwerkt zitten. Schadelijke stoffen kan gaan van bepaalde verf tot bepaalde giftige stoffen die gebruikt worden op de katoen plantages. En dit resulteert dan weer dat het drinkwater ook vrij is van die stoffen, dus een beter eco systeem. Als je natuurlijk al die giftige stoffen achter je laat, zijn er voor de gebruiker natuurlijk ook heel wat voordelen om te kiezen voor deze collectie van bio-katoen:

  • Niet alleen is de kleding vrij van chemische, giftige stoffen
  • Het is veel zachter voor je baby of kindje zijn huid
  • Het zorgt voor minder irritatie
  • en dus ook minder kans op allergische reacties
  • Beter voor kindjes met allergie en eczeem
  • Milieuvriendelijker

De kinderkleding van Lidl is bovendien Gots gecertificeerd. Dat is eigenlijk voor u als koper of consument een beetje het bewijs dat de kleding effectief op de juiste eco-verantwoorde manier is geproduceerd.

In de collectie

De collectie omvat wikkelden met kap (€5,99), body’s (€6,99 per 2), T-shirts met lange mouwen (€3,99), cardigans (€9,99), joggingsbroek (€5,99), slaapzak (€5,99), sokjes (2,99 per set van 3) en dekbedovertrekken (€12,99). En dit alles voor zowel jongens als meisjes.

Ook voor babykleding maakt Lidl zijn naam waar, een perfecte combinatie van kwaliteitsproducten, aan een betaalbare prijs. En dat het niet altijd duur moet zijn, bewijst Lidl.

Nu beschikbaar in de winkels & op de website van Lidl!

pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl

pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl pure lidl

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: