puurrr tipi

Puuurrr decoratie zoals nooit gezien

Ok, ik kan jullie gewoon vertellen dat ik één van de coolste merkjes ever in mijn webshop verkoop! Ik ben toevallig bij PUURRR terechtgekomen & was instant verliefd op het merk. Zo mooi, zo kleurrijk, origineel en vooral een zelfgemaakte collectie. Wauw.

PUURRR  is een Nederlands merkje, opgericht door Monique. Ondertussen bestaat het merkje al sinds 2013. Monique was voorheen fotograaf/grafisch ontwerper & had een grote liefde voor lifestyle producten. Met dit in het achterhoofd, heeft zij een eigentijdse collectie van woonaccessoires ontwikkeld. én wat voor eentje!

De collectie is grotendeels handgemaakt van hout. Dit natuurproduct zorgt voor een stoere en pure uitstraling. Het FSC gekeurde hout wat gebruikt wordt, is zeer duurzaam, omdat ook de minder goede delen van een boom in het plaatmateriaal verwerkt worden. Dit met een leuke boodschap én in een leuk kleurtje gestoken en je hebt onderstaande geweldige collectie!

In de studio van Puurrr. wordt de collectie helemaal zelf ontworpen en gemaakt. Dat maakt alle producten écht uniek! Een toppertje die Puurrr by Monique.

Geniet mee! Nu te koop op Zebrazonderstrepen.

puurrr tipi puurrr tipi sign superhero black panda wall deco tipi può wall deco purr

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: