Pyjama’s voor stoere jongens

Mathis – ondertussen 4,5 jaar oud – doe je niet zo maar aan wat mama wilt. Nee, het moet goedgekeurd worden door zoonlief. Goedkeuren staat dan weer gelijk aan een leuke print, een figuurtje dat hij (her)kent of in zijn lievelingskleur. Gelukkig is hij niet zo veeleisend, er staan heel wat opties open.

Aangezien hij groeit gelijk kool, geraakt zijn kledingkast eerder leeg dan gevuld. En als hij er niet uitgroeit, blijft hij nog steeds fan van het slikken op de knieën zodat ik binnen de kortste keren gaten in de broeken ontdek. Ondertussen blijft mama ervoor gaan om nieuwe items te scoren die voldoen aan de voorwaarden zoals hierboven gesteld (lees hier meer). Op mijn “to buy” lijstje staat helemaal bovenaan ook nog een pyjama.

Met hopelijk eindelijk wat mooier weer in de aantocht, is het tijd om de winter pyjama aan de kant te gooien en voor een mooi, zomers, licht model te gaan. Mathis heeft zijn favorietjes alvast aangeduid met lichte voorkeur voor het Ninja model! Mama weet weer wat shoppen.

pyjama

1)Woody €37,95   *   2)GAP €19,95   *  3)United colors of benetton €17,95   *   4)Disney card €17,95   *   5)Petit bateau €24,90   *   6)Zoizo €34,95   7)Legowaer €25,95

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: