Run for joy

Lopen, haat en liefde voel ik als ik er nog maar aan denk. Heel veel haat omdat ik het gewoon niet leuk vind, omdat ik al heel veel te doen heb en ook dat nog moet doen. Omdat ik echt echt een gaatje in mijn agenda moet zoeken om dit in te plannen. Met overvolle weekends is dat niet altijd simpel. In de week lukt meestal ook niet wegens energieloos. Dus is het plannen, ja zelfs voor te lopen. Liefst als mijn mini slaapt, zodat ik toch niet te ‘veel tijd verlies’ in mijn kostbaar weekend quality time met het gezin. Met het gevolg dat ik naast de week, ook in het weekend weinig tot geen tijd heb voor mijn huishouden. Met vooral het gevolg dat ook de weekends toch wel hectisch zijn aangezien we alweer voor ettelijke weten ‘volboekt’ zijn.

Maar aan de andere kant ook heel veel liefde voor het sporten, want ja laten we eerlijk zijn, een lichaam dat aan sport doet is toch wel net dat beetje anders dan een lichaam dat in de zetel hangt. Een strakker lichaam noemen ze dat dan, afvallen doe ik niet ervan dus ik moet het stellen op “strakker”. Met een trouw in zicht & de übermogelijkheid om tijdens de middag een bezoekje aan de gym te kunnen brengen op het werk, zullen we onze loopfrequentie moeten optrekken. Moeten. Als. In. Nog. Niet. Gedaan.

En dus hebben we gemengde gevoelens. Bijten we heel vaak op onze tanden, trekken onze loop outfit aan & geven gas. En dus proberen we onszelf maar te sussen om het lopen zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Als ik in de fitness ga lopen, zorg ik voor leuk entertainment. Momenteel is dat Pink Ambition. En hopla we zijn vertrokken voor een toertje. Uw verstand nog meer op nul zetten door Pink Ambition is onmogelijk.
  • Shoppeeeeeeen: Lopen staat gelijk aan loops outfit staat gelijk aan trends. Ja, een leuke broek, goede schoenen, leuke look tshirts en zelfs sokken.
  • Accessoires: Gaan lopen zonder polar & mijn Contigo waterfles is onmogelijk.
  • Als ik buiten ga lopen: Goede muziek! Een tochtje door de velden met een leuke gevonden lijst van op Spotify.

En deze hele combinatie maakt dat lopen zo nu en dan toch wel voor wat vreugde zorgt.

Ben jij sportief?

lopen bos lopen bos basic fit

polar
polar running time

 

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: