Sony A6000

Say cheese met Sony

Say Cheese. Een blog zonder foto’s is als een café zonder bier, als mama zonder hangborsten, als papa zonder grijze haren of als mini zonder driftbuien. Ondenkbaar. Net zoals ik mij niet kan inbeelden om geen foto’s te hebben van alle belangrijke familie momenten, opgroei momenten of leuke gebeurtenissen in het leven van mijn mini’s. 

Say Cheese

Er gaat niets boven een stapel foto’s van je mini’s om op tijd en stond nog eens boven te halen. Ik denk dan vooral aan later. Als zij groter worden en graag hun eigen belevenissen willen zien. Ik probeer, met vooral de nadruk op probeer, ieder jaar een album te maken van hun gebeurtenissen. Ware het niet dat ik wat achterstand heb. Hoog tijd om eens dringend mijn foto albums verder aan te maken. Wij trekken vaak belachelijk veel foto’s, dat het gewoon te moeilijk is om keuzes te maken.

Op vakantie gaan? 700 foto’s is een minimum. Foto’s van elk apart, samen, met mama, met papa, op de schommel, met een ijsje, met een lekkere pizza, aan het zwembad of op het strand. Redenen genoeg om hun op foto vast te leggen. Heerlijk om bij terugkomst zo snel mogelijk de computer boven te halen en iedere minuut van de reis te herbeleven. Om de familie de foto’s te tonen en onze reiservaring te delen. En gezien ik super veel foto’s maak met mijn gsm, is mijn 64gb telefoon bijna continue aan de limiet aan het lopen, ik kan maar geen afscheid nemen van foto’s. Ik gebruik alsmaar minder vaak mijn fototoestel, vooral omdat ik de foto’s niet rechtstreeks kan doorsturen naar mijn telefoon, de kwaliteit iets minder is dan de nieuwste modellen en ik eigenlijk tot op vandaag nooit echt vertrouwd ben geraakt met het toestel.

Sony A6000

Dus hoog tijd om mezelf te trakteren op een vroeg verjaardagscadeau. Een toestel dat eenvoudig te gebruiken is, waar ik mijn foto’s instant kan delen delen met mijn telefoon en social media. Nu nog even tijd steken in het leren kennen, ontdekken en gebruiken van het toestel en dan ben ik klaar om in 2017 nog leukere foto’s te maken voor mijn blog, jullie nog meer kan enthousiasmeren, verwarmen en plezieren met onze kiekjes en nog leukere familie foto’s te kunnen trekken. Om nog meer familie albums vol te steken met leuke foto’s, momenten en geweldige momenten met de kids. Welkom Sony A6000, my new BFF.

Sony A6000 Sony A6000 Sony A6000

6 gedachten over “Say cheese met Sony

  1. Met een bepaalde reden de lens gekozen of gewoon pakket en nog zin in uitbreiding?
    Wij hebben ondertussen al 10 jaar onze reflexcamera en ik twijfel constant tussen overtappen naar systeemcamera of niet.

    1. Het was een pakketje, het hoorder erbij. Ben er super tevreden over. Kwaliteit van de foto’s is top, je kan het toestel via je gsm bedienen én eenvoudig foto’s doorsturen van gsm naar fototoestel en andersom. Een aanrader!

  2. Mooie camera zeg! Ik heb er zelf helemaal geen verstand van en maak mijn foto’s met mijn iPhone 5c. Maar ik herken helemaal dat een blog afbeeldingen nodig heeft.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: