Self

Self time voor mama

Ligt het aan mijn leeftijd, de drukke tijden of aan mijn mini’s maar deze mama heeft meer en meer nood aan goede verzorgingsproducten. Me ’s avonds of ’s morgens vroeg de badkamer intrekken en even genieten van wat pure me-time of ‘Self’ time. Productjes moeten niet alleen hun werk doen, maar graag ook mijn badkamer & humeur opvrolijken, toch!

Mama’s verzorging routine

Hoe ouder ik word (kuch kuch), hoe meer ik mijn ochtend en avond verzorging apprecieer. De juiste producten laten mij echt wel beter voelen. Frisser, sneller wakker, vooral minder moe. Aan die wallen wordt nog verder gewerkt… En dan kan ik niet zeggen dat mijn kids slecht slapen hoor, het is eerder de combinatie van altijd bezig te zijn én te laat te gaan slapen. En dan niet te vergeten die wekker die te vroeg afloopt.

Mijn ochtend/avond routine?

Ik reinig iedere ochtend mijn gezicht met lauw water. Daarna reinig ik standaard met de facial lotion mijn gezicht. Deze haalt mijn nachtcrème, make-up resten en onzuiverheden weg. Ik gebruik dit product het laatste jaar zowel ’s morgens als ’s avonds en merk toch wel een groot verschil. Op luie avonden vervangt deze lotion zelfs mijn make-up remover (al zal dat niet helemaal zijn zoals het hoort…). Vervolgens gebruik ik de dagcrème. Ik heb ook een aparte tube die werkt aan die wallen. Om de paar weekends probeer ik een bad momentje in te lassen in plaats van die snelle douch.

Dat is zoooo genieten. Even tijd voor het bad en Netflix. Dan gebruik altijd een scrub om mijn huid terug een boost te geven. Zowel voor mijn gezicht als lichaam. En dan sluiten we dat bad ritueel natuurlijk af met een geweldig riekende bodybutter. Zo snel is deze mama haar hand gevuld… toch.

Mijn keuze voor Self?

Self is een bewuste keuze. 100% natuurlijke producten én niet getest op dieren. Alle ingrediënten hebben een natuurlijk karakter en zo weet ik tenminste dat wat ik op mijn huid smeer, lief is voor mens én dier. Self is gericht op het herstellen, beschermen en voeden van de huis en dat zie je aan de ingrediënten zoals aloë, kokos olie etc. En misschien kies ik ook wel bewust voor een top madame die haar droom nastreeft, die een mooi verhaal heeft neergezet dat bovendien ook nog eens een Belgische verhaal is.

Daarom kies ik voor me-time of eerder Self-time!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: