Shoplog Schattige Babykleertjes.nl

Shoppen, welke mama doet het niet graag? En welke dochter? Mijn 4-jarige reageert in ieder geval even blij als mama als ze mee mag shoppen of als we ons online mogen uitleven. Toen ik een aanbod kreeg om de shop van Schattige Babykleertjes te ontdekken, moest ik dan ook niet twijfelen. 

Online shoppen

Het leuke aan online shoppen is dat je de tijd hebt om op je gemak het aanbod uit te pluizen. In tegenstelling tot de naam doet vermoeden, is het aanbod van Schattige Babykleertjes veel uitgebreider dan enkel babykleding. De maten lopen op tot 134 en soms zelfs 140. En vandaag is hét moment bij uitstek om te shoppen, in Nederland zijn er alvast kortingen waardoor je hele mooie collecties van Name it, Vingino, B.Nosy en meer aan kortingen tot 60% kunt scoren. Oplossing voor die nieuwe outfit voor de feestdagen? Check!

Shoplog

En hierbij dus mijn eerste shoplog, waarbij ik jullie toon wat ik allemaal gevonden heb voor Mathis en Amélie! Laat zeker weten wat jullie ervan vinden.

Beestige groeten

Ook leuk om te lezen