playmobil

Sint Tip 1: Playmobil + WIN CLOSED

De Sint komt langzaam om de hoek piepen, 6 december is niet meer zo ver af en dus hoog tijd om te starten met het maken van verlanglijstjes. Oma’s, meters, tantes, ze staan allemaal vol ongeduld te trappelen om op jacht te gaan naar dat ene perfecte cadeau. 

Ik heb 2 fans in huis. Voor hun verjaardag kregen beide mini’s weer een lading bij. Ik durf gerust zeggen dat hun collectie Playmobil – en vooral deze van Mathis – uitgebreid is. Playmobil voor Sinterklaas is sowieso altijd een goed idee! Van simpele figuurtjes, naar de stoerdere exemplaren of juist de girly stuff. Voor ieder wat wils.

Welke fantasiewereld kies jij?

Amélie is 3 jaar en ook zij zet haar eerste stappen in de wereld van Playmobil. Al is die wereld wel helemaal anders dan deze van grote broer. Amélie heeft de prinsessenwereld, samen met de diertjes. Ze vindt het vooral leuk om de prinsessen andere jurkjes aan te doen en zelfs grote broer durft geregeld mee te spelen in dit verhaal. Mathis heeft heel veel Playmobil, mag ik zeggen te veel? De ridder wereld, de piraten wereld, sinds kort City life & Super 4. 2 reuze boten, een ridderkasteel en meer. En toch geraakt hij er niet mee uitgespeeld. Zijn kasteel en boten heeft hij ondertussen al 3 jaar en nog beleeft hij de leukste avonturen ermee. Playmobil is een blijvertje.

Advent kalender van Playmobil

Een leuk cadeautje voor de Sint is zonder twijfel een Advent kalender van Playmobil. Het principe is simpel, je kindje telt mee de advent af door iedere dag een deurtje te openen en een leuke ontdekking te doen. Wij genoten vorig jaar van de boerderij wereld. Dit jaar kan je ook nog kiezen tussen de elfjes, de paardjes of een stoerdere city versie. Ik weet nog hoe ongeduldig die kinderhandjes vorig jaar waren om de deurtjes te openen. Eén voor één mochten ze een deurtje openmaken en zo mee aftellen naar Kerst. Ja, de Kerstman beleeft bij ons een heel jaar door leuke avonturen.

Voor mij is dit een super leuke Sinterklaas tip, leuk om samen af te tellen naar Kerstmis. Ik merk bij Mathis dat dit een moeilijk verhaal is, “hoe lang duurt dat nog” is een vraag die hier vaak gesteld wordt. Niet altijd zo eenvoudig op te antwoorden. Samen met de adventskalender kunnen ze aftellen naar het moment waarnaar ze waarschijnlijk al een hele tijd uitkijken. Samen de cadeautjes openen.

WIN

Wil jij een elfen advent kalender winnen? Heel simpel, like de facebook pagina van Zebrazonderstrepen en laat een comment achter op deze post of onder deze blog! Meedoen kan tot 25 oktober.

playmobil playmobil

20 gedachten over “Sint Tip 1: Playmobil + WIN CLOSED

 1. Super leuk die adventskalender! Ik heb warme herinneringen aan de adventsperiode van toen ik zelf nog kind was en elke dag een deurtje mocht openen of een snoepje of chocolaatje eten. Ik wil dit graag voor mijn zoontje ook introduceren zodat ook hij hier de warmte en het plezier van kan leren kennen! Bedankt!

 2. Oh, hier zou de Sint keihard mee scoren bij mijn meisje en kereltje. En een added bonus voor ons, ze spelen daar zo mooi samen mee, met Playmobil, ondanks het leeftijdsverschil. Topspeelgoed!

 3. Ooh hier een 3-jarige superfan van playmobil die hier superblij mee zou zijn ?

 4. Helemaal fan van de adventskalender. Elke dag mini verwennerij, perfecte manier om de dag te starten en dus perfect cadeautje voor het kleine neefje ? fingers crossed!

 5. Waauw, kan niet wachten om alle dagen minivingertjes een luikje te zien open frutselen en daarna een stralende glimlach te krijgen waardoor de volgende werkdag al niet meer stuk kan! Super gewoon!

 6. Playmobil blijft topspeelgoed!Onze kleinkinderen genieten enorm van de dozen waarmee hun ouders destijds speelden! Een nieuwe aanwinst zou superleuk zijn 🙂

 7. Ooh, zou ik ook heel graag winnen voor mijn 2 kleuters. Zowiezo een leuke en spannende tijd, dit maakt het voor hen ook meer begrijpbaar, al zeker omdat de oudste sinds tijdje al goed met de cijfers om gaat. ?

 8. Ohhhh dit vind ik zo ontzettend leul! Het moment elke dag dat je weer een luikje open mag maken. En dan steeds zo iets leuks van playmobil vinden. Heb al vaker gekeken om er een te kopen, maar vind ze nog best duur, ik ga zo duimen dat wij de gelukkige zijn!

 9. De adventkalender staat standaard op de verlanglijstjes voor Sinterklaas. Zo heb je er de hele maand plezier van en nog lang daarna ook

 10. Whow, dit is een geweldig geschenk: elke dag een kadootje, en zo aftellen naar Kerst. ronduit fan-tas-tisch!

 11. Dat vindt onze zoon vast fantastisch! En ook leerzaam, iedere dag een vakje en dan weer ‘moeten’ wachten tot de volgende dag. Leuk!

 12. heel graag voor de kleinkinderen! zij vinden het fijn om iedere dag een klein cadeautje te vinden achter een deurtje.

 13. Wauw, zo tof zeg!
  Elke dag verrast worden met een klein cadeautje, op welk kind verschijnt er dan geen lachje op de snoet?! Ik doe graag mee, want ze zouden dit geweldig vinden!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: