Sint tip 2: Creatief aan de slag met Re-cycle-me + WIN

Vandaag gaat het in alle media over recycleren en hoe wij ervoor moeten zorgen dat we er meer aandacht aan schenken. Dat we kiezen voor herbruikbare materialen of op zijn minst proberen om een tweede leven te schenken aan bepaalde spullen. En aangezien onze kids de toekomst van morgen zijn, is bewustwording voor hun onze prioriteit nr 1.

Knutsel mie aan het werk

Re-cycle-me is een concept dat ik alleen maar kan aanmoedigen. Samen met je kind ga je creatief aan de slag. Om te kunnen starten moet je op zoek naar een item dat je normaal gezien in de vuilbak laat belanden. In ons geval hadden we eierdoosjes nodig. Stapels die in de kast liggen om bij het oud papier te laten belanden. Met de doos konden we 5 verschillende creatieve werkjes maken. Het assortiment van Re-cycle-me is uitgebreid en hét voorbeeld van kleine stapjes in de goede richting.

Re-cycle-me

Aangezien Mathis en Amélie niets liever doen dan creatief bezig zijn, was dit voor ons een perfect zaterdag namiddag momentje. Amélie besliste om de rups te maken en zo gingen we aan de slag. Jullie kunnen ons filmpje van de making-off hieronder bewonderen.

THE MAKING OFF

Je moet trouwens absoluut geen knutsel wonder zijn om aan de slag te gaan hiermee. De knutsel werkjes zijn zeer eenvoudig te volgen door het instructie boekje en voor iedereen haalbaar.

Re-cycle-me

WIN JOUW EXEMPLAAR

Win jouw jongens of meisjes exemplaar om jouw mini te verrassen en samen creatief aan het werk te gaan.

Wat moet je doen om een kans te maken?

Volg Zebrazonderstrepen op Facebook en laat in een comment achter of jij de jongens of meisjes versie graag wilt en voor wie. Ik maak de winnaar bekend op 18 november en wie weet kan jij wel een extra cadeautje achterlaten in het bordje van de Sint. Succes!

Re-cycle-me

4 gedachten over “Sint tip 2: Creatief aan de slag met Re-cycle-me + WIN

  1. Mijn zoon houdt niet van knutselen, maar mijn dochtertje wel. Draag doe ik mee voor de meisjesvariant om samen met haar aan de slag te gaan.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: