My little Pony

Sint tip 2: My Little Pony + WIN CLOSED

Terug van weggeweest of zo voelt het toch voor mij. Nostalgie. My Little Pony bestaat al even en is weer helemaal in. Amélie en ik mochten samen de nieuwste film gaan ontdekken in de Cinema. Een spannend verhaal, een leuke uitstap én ontdekking van weeral tal van nieuwe speelgoedjes. Onze girlsdate was behoorlijk succesvol!

My Little Pony Playtime

My little Pony

Aan iedereen verkondigde ze dat ze My little Pony ging kijken in de cinema – überschattig trouwens hoe ze “my Little Pony” probeerde uit te spreken. Het was nog maar haar tweede bezoekje aan de cinema. Maar ook het ideale moment om de My little pony’s terug uit de kast te halen want ja, die waren al in haar bezit. Ze had ze gekregen als afscheidscadeautje van de crèche.

Girly, lief, vrolijk en kleurrijk, zo omschrijf je “my little pony” het beste. Amélie had al enkele figuurtjes, paardjes zoals zij ze zo lang geleden omschreef. Ze was vooral fan van de mooie haren, de haarversieringen die erin zaten en natuurlijk ook de kleurtjes. Amélie is een echt meisje dus ja roze, geel, paars, dat spreekt aan.

My little pony is weer helemaal hip en in. De Sinterklaas boekjes staan er vol mee en ook Amélie heeft haar laten gaan met kruisjes te zetten. Ik denk dat ze geen risico wou nemen 🙂 De hele pagina is aangeduid. Maar het is dan ook een leuke collectie waarmee ze al vanaf jonge leeftijd kunnen spelen. Speelgoed om mee in bad te nemen, om de onderwaterwereld mee te ontdekken (die verwerkt zit in de nieuwste film, ook een aanrader trouwens) of zelfs het Equestria kasteel.

Amélie mocht Twilight & Spark uittesten. Het hoofdfiguurtje van de film, de pony in het teken van vriendschap. Twilight maakt geluidjes en Spark is gewoon super schattig. Duurzaam speelgoed, dat tegen een stootje kan, geluidjes om wat interactie op te bouwen en geweldig leuke zachte haren om je mini’s mee te laten uitleven. Speldjes & elastiekjes zijn niet meer veilig. Net zoals in haar haartjes, mag ik vlechten en dotjes maken.

Deze nieuwste collectie helemaal in het teken van de nieuwste film is meer dan de moeite waard om te ontdekken. Een ideaal cadeautje van de Heilige man, vooral omdat de collectie ook zeer betaalbaar blijft. Wil je je eigen mini verrassen met een nieuwste uitgave van My Little Pony? Lees snel verder!

My little Pony

WIN

Wil je kans maken op een ideaal Sinterklaas cadeau – je eigen my Little Pony Pinkie Pie? Tag een vriend/vriendin onder het bericht of Facebook bericht. Meedoen kan tot 30 Oktober!

My little Pony

My little Pony My little Pony My little Pony

2 gedachten over “Sint tip 2: My Little Pony + WIN CLOSED

  1. Wat een leuke winactie! Echt wat voor mijn dochtertje, helaas voor mij alleen via FB.

  2. Oh, wat zou mijn kleine meid hier blij mee zijn! Ik waag alvast een kansje.
    Ik zal ook iemand gaan taggen op Facebook! ?

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: