ready 2 robot

Sint tip 3: Ready2Robot & WIN!

Boys will be boys. Mathis is helemaal in de ban van deze robots. In tegenstelling tot mijn zoon had ik er nog nooit van gehoord. De Ready2Robot staat heel erg hoog op zijn verlanglijst. Het plezier van het uit te pakken, om iedere robot zijn eigen identiteit te geven én de aanwezigheid van slijm maakt zijn nieuwsgierigheid groot. Zijn plezier om deze robots te mogen ontdekken om er een blogje over te schrijven was dan ook groot!

Het ontdekken van Ready2robot

De mannelijke tegenhanger van de LOL popjes, zo kan je Ready2robot omschrijven. Het eerste plezier beleef je al bij het uitpakken van de doos. De verrassing wat er allemaal gaat inzitten, wat je gaat ontdekken was voor Mathis het leukste. Het aantal keer dat de Ready2Robot aangeduid en uitgeknipt was als hint aan Sinterklaas is niet bij te houden. Hij was dus niet te houden om het pakje te ontdekken.

ready 2 robot

Voor de mama’s (zoals mij) die Ready2Robot niet kennen? Het is een verzamelreeks van robots voor jongens vanaf 5 jaar. Hoe meer robots je hebt, hoe meer je kan mixen en matchen, andere armpjes of benen geven of een andere piloot. Daarnaast is het de bedoeling dat de boys aan de slag gaan in het fight arena, dat ze met de andere robots het gevecht aangaan en kijken wie als winnaar uit de bus komt.

Dat niet alleen, het hele verhaal wordt versterkt door hun Youtbube kanaal. Iedere week nemen robots het tegen elkaar op in een robot gevechtsshow. Echt iets voor jongens en mijn Mathis dus.

Verzamelmodus Check

Er zijn tal van uitvoeringen verkrijgbaar. Je kan gaan voor singles, een doos met 5 geheime compartimenten. In iedere laag ontdek je een element van jouw robot. On top zit er een slijmcapsule in met de piloot. Of start het verhaal met de Bot Blaster. Deze bot blaster brengt je ultieme gevechten naar een nieuw niveau met raketten om je tegenstander weg te knallen.  Bouw je Bot Blaster, laad je wapens en vuur! Nu kan je je mechbot bouwen en je blaster erin plaatsen om je tegenstanders naar het hiernamaals te blasten. De Battle pack bestaat uit 3 robots en 2 piloten.

ready 2 robot

WIN dit geweldig pakket

Ik mag nog iemand gelukkig maken met dit geweldige pakket van meer dan 70€ dat bestaat uit 2 x Singles, 1 x Bot Blaster, 1 x Battle Pack en 1 x Piloot. Geef een comment hieronder of op Facebook voor wie jij dit graag wilt.

ready 2 robot

 

9 gedachten over “Sint tip 3: Ready2Robot & WIN!

 1. Dat is zeker een droompakket voor mijn zoontje! Het zou een enorme verrassing voor hem zijn. Ik ben al aan het duimpjes draaien!

 2. De Ready2Robot staat ook hoog op verlanglijstje van mijn zoon als hij de reclame op tv ziet komen roept hij altijd ” Mama kom kijken die wil ik hebben”
  Daarom doe ik heel graag mee voor hem❤

 3. 😱 jij blijft te gekke winacties organiseren die perfect bij ons passen 😱 wij zijn duidelijk jouw doelgroep 🙈

 4. Ik doe héél graag mee voor ons zoontje Lukas van 7! Die is naast Lego Ninjago verzot op Ready2Robot! We genieten stilletjes op de bank wanneer hij hele scènes naspeelt met de nodige geluiden en kreten erbij. 😉 De fantasie die de figuurtjes bij hem oproepen is enorm …

 5. wat een leuk actie, die kan ik niet negeren, met dit pakket gaat zoonlief zich uren amuseren.
  Naast ninja’s en dino’s kan dit echt niet ontbreken, leuk deze robots om in elkaar te steken.
  Rollenspellen en stimuleren van fantasie, met dit gegarandeerd anders weet ik het ni.
  Heel graag dus dit pakket om mn zoontje te doen stralen, nu al benieuwd naar al zijn verhalen!
  De magie van de sint, zo speciaal, met dit cadeau helemaal ideaal!

 6. Heel graag zou ik deze willen winnen voor Tycho. Super stoere robots. Hij zou daar heel blij van worden en heerlijk mee kunnen spelen.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: