Sint Tip 4: Gepersonaliseerd zebrabook + WIN AFGESLOTEN

Mathis en Amélie krijgen iedere avond voor het slapengaan een boekje. Een klein verhaaltje, gevolgd door nog 2 liedjes, 10 knuffels en minimum 20 kusjes. Dan zijn ze klaar om naar dromenland te gaan. Maar zonder boekje? Nee, dan krijg ik hun niet in bed. Naar aanleiding van Sinterklaas geef ik jullie iedere week een tip. Wat dachten jullie van een gepersonaliseerd boekje van Zebrabook om dat voorlees momentje dubbel zo leuk te maken?

Welk verhaal past bij jou?

zebrabook

Mathis & Amélie zijn echte boekenwurmen, ze kunnen dan nog niet zelf lezen, ze vindt het heel erg leuk als mama of papa voorleest. Er gaat echt geen avond voorbij of we zijn aan het lezen. Toen we Zebra book zagen passeren, waren we verkocht. Het concept is erg leuk want je kan als het ware een verhaal op maat maken. De gepersonaliseerde boeken zijn voor kinderen van 0-8 jaar. Aan de hand van ritmische en speelse aftelrijmpjes vertellen ze het verhaal van elke letter van de naam en voornaam van je kind. Het is nog vroeg voor Amélie, maar Mathis herkende zijn eigen letters en dat is natuurlijk super spannend voor onze mini. Je hebt verschillende thema’s (talenten, een reis door Europa of diertjes) en kiest wat jouw mini het meest zal aanspreken. Vervolgens kan je zelfs je cover kiezen en moet je natuurlijk de naam en geboortedatum van je mini ingeven. Hiermee gaat Zebra book dan aan de slag om zo een uniek verhaal te maken. Zo wordt ieder boekje uniek & gepersonaliseerd.

Een verhaal op maat

Voor Mathis koos ik de “reis door Europa”, waar hij op zoek gaat naar de 26 letters van het alfabet. Voor een kind in het eerste leerjaar een zeer herkenbaar gegeven al die letters. Amélie kreeg het boekje met de talenten. De fee toverde wat leuke talenten voor haar uit haar hoed! En Zebra book gaat nog een beetje verder, je hebt zelfs de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen, om jouw kindje of metekindje een echt uniek cadeau te bieden, recht uit het hart. De boekjes zijn vlot te lezen, met een leuke visualisatie. Het boek gaat iedere bladzijde opnieuw op zoek naar de letter van de naam van je mini, om zo met een leuk versje de letter naar voor te schuiven. Speels en leerrijk & vlot om te lezen. Een aanrader als cadeautje van de Sint wetende dat boekjes vaak blijvers zijn!

zebra book

WIN

Zijn jullie ook fan van deze leuke boekjes? Ik mag 2 boekjes weggeven. Laat mij weten welk boekje jouw voorkeur heeft (check de website voor de thema’s hier) via een comment op de blog of Facebook. Deelnemen kan tot 12 november. Veel succes!!

zebra book 2

 zebrabook zebrabook zebrabook

Beestige groeten

Ook leuk om te lezen

16 comments

  1. Ik kan niet kiezen. Het lijken me beide leuke boekjes.
    Onze meid heeft er zeker interesse voor zeker als ze in januari start met school. Dus maar duimen dat we een kans maken.

  2. Hoi,
    Reis door europa, wat te gek zeg! Lezen doe ik heel veel met mijn meisje…ze verslindt ze echt. en dan laat ze weer een hele tijd een bepaald boekje liggen en na een tijdje wil ze weer alleen dát boekje. ik kan denk ik nooit een boekje wegdoen haha. Dank voor je review!

  3. Leuk! Gepersonaliseerde boeken zijn toch altijd speciaal. Mijn oudste van 4 houdt erg van samen lezen en mijn jongste van net 1 begint ook steeds meer interesse te krijgen voor boekjes. Ik doe graag mee voor het boekje ‘De Reis door Europa’ voor mijn zoontje die ook veel met letters bezig is sinds hij naar school gaat. Dat wordt duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge