Zebrazonderstrepen Vtech Storio Max.4

Sint tip 4: Schermtijd met Vtech Storio & WIN

Jullie zijn of trouwe lezers van mijn blog of komen gehopt van de blog van Kim van Mamasmind. Ik mag speciaal voor de komst van de Sint de Vtech Storio Max testen én een exemplaar t.w.v. 150 euro weggeven. Lees snel verder over onze bevindingen en hoe je deze Vtech Storio Max XL 2.0 kunt winnen. 

Kinderen en schermen

Kinderen en schermpjes, je kan het niet wegdenken. Daar waar zij zich geen leven zonder kunnen voorstellen, staan wij soms met de mond vol tanden wat wij vroeger hele dagen deden. Hoe snel ze ermee weg zijn, hoe goed ze weten wat ze allemaal kunnen met die tablets en vooral ook hoe verslavend het toch wel niet is. En tuurlijk wil ik ze laten proeven van schermtijd. Om zelf online te verdwalen, om filmpjes te bekijken of zelfs educatieve spelletjes te spelen. Om items te ontdekken en te leren wat “nog 5 minuten” is. Ze mogen erop, maar we proberen het te beperken hoor, schermtijd. In de week max. 2 dagen en in het weekend mogen ze iedere dag even. Verrassend trouwens ook hoe snel ze weg zijn met spelletjes spelen en het vinden van hun favoriete filmpje op Youtube, ook al kunnen ze niet lezen.

Zebrazonderstrepen Vtech Storio Max.3

Vtech Storio Max 2.0

En als je dan toch een schermpje in huis haalt, kan je maar beter de juiste keuze maken. De Vtech Storio Max 2.0 is heel erg goed onthaalt bij Amélie en Mathis. Ik moet wel toegeven dat Mathis er vlotter mee weg was (7j) dan zijn zus (4j). De tablet zit vol apps, luisterverhalen en leuke spelletjes. Je hebt er een camera op dus lang leve de selfies van de kids, je kan er video’s mee opnemen en zelfs bewerken. Foto’s kan je een special touch geven, lachwekkend volgens Mathis en Amélie. Er staat een klok op, ideaal voor min 7-jarige die dit op school aan het leren is.

Je hebt zowel een kind als ouder profiel. In het ouder profiel kan je tijdslimieten instellen, beperkingen instellen en kan je in heuse conversatie gaan met je mini via Kidsconnect app.

De tablet is op en top kind vriendelijk, wordt stem gestuurd. Mathis en Amélie vinden alles wat ze nodig hebben en je kind moet dus absoluut niet kunnen lezen.

Als uitbreiding kan je game cartridges kopen van je kids hun favo helden. Paw Patrol, Frozen, … Mathis en Amélie probeerden alvast Paw Patrol spelletje uit. Heel recht toe, recht aan spel, eenvoudig voor de kids om te begrijpen én te spelen. Amélie kan al niet wachten op de uitbreiding van het Frozen spel.

Zebrazonderstrepen Vtech Storio Max.3

Waarom want to have?

 • Deze tablet is op maat van kids, heel straight forward én super makkelijk in gebruik.
 • Er is een standaardje geïntegreerd, waardoor kids het niet moeten vasthouden maar op tafel kunnen zetten (ik merk dat ze het verder af plaatsen dus beter voor de oogjes, toch?)
 • Geïntegreerde cover maakt het kind safe – super belangrijk voor mijn kids…
 • Uitbreidingsmogelijkheid met een microSD kaart voor extra geheugen
 • De prijs (150 euro) is toch wel zeer aantrekkelijk in verhouding tot vergelijkbare tablets.

WIN

Wil je zelf ook zo’n geweldig leuk exemplaar winnen? De winnaar wordt zondag gekozen!

 1. Like Zebrazonderstrepen op Facebook en of Instagram.

2. Volg Vtech op Facebook of Instagram @vtechspeelgoed

3. Laat een reactie achter op facebook of onder dit blogbericht voor wie jij dit graag wilt winnen

 

Extra kans maken? Hop morgen verder naar Fleur van Mamasliefste én maak een nieuwe kans.

Zebrazonderstrepen Vtech Storio Max.3

100 gedachten over “Sint tip 4: Schermtijd met Vtech Storio & WIN

 1. Anhhhhh jaaa !!!! Wat zou dit een GEWELDIGE verrassing zijn voor mn lieve meisje! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan zowel voor haar verjaardag als voor de sint ? ze speelt heel graag squala dat is fijn want het is zo leerzaam! papa en mama zijn er ook helemaal weg van want wat is er nou fijner dan een kindvriendlijke tablet waar wij als ouders de meeste zicht op kunnen hebben??

 2. Wat een fijne kinder tablet lijkt me dit. Liselotte gebruikt nu die van ons, maar daar staat nog niet zo veel op. Deze lijkt me ook een stuk kindvriendelijker. Leuk dat je er zelf ook nog spelletjes bij kunt kopen. Hier staat de Storio Max XL 2.0 ook op het Sint / verjaardags verlanglijstje. Zou een mooie verrassing zijn!

 3. Echt iets voor June en Lewis! ❣️Tablets zijn hier niet meer weg te denken… ?

 4. Jaaa wat zou noa hier blij mee zijn!! ???
  Ze wil dolgraag een eigen tablet, maar mama vind het internet van tegenwoordig helemaal niks voor die kleintjes ?
  Maar een tijdslimiet, oudercontrole en bovendien ook leerzaam bezig zijn klinkt geweldig en hier zou ik haar dan ook heel graag mee willen verrassen ???

 5. Wat een gave prijs, doe erg graag mee! Wij hebben een (ouds) storio voor de oudste en de jongste is superjaloers. Geef m s ongelijk!

 6. wat een geweldig gebaar
  verras mijn kleinzoon maar
  met dit prachtige exemplaar
  #duimenmaar

 7. Ik zou deze héél graag winnen voor onze “grote broer” (5).
  Hij kampt sinds dit jaar met migraine aanvallen en heeft daardoor al nodige (vervelende) onderzoeken moeten ondergaan.
  Van bloed prikken tot scan onder narcose.
  5 december moet hij op controle en weten we eindelijk of hij mag stoppen met z’n (zware) medicatie.
  Hij kwam hierdoor op korte tijd 4kg van bij en had ook wel eens last van stemmingswisselingen.
  Hopelijk mag hij stoppen, blijven de aanvallen uit en ligt het migraineverhaal achter ons ?
  Ik gun het mijn grote/kleine ventje zo!

 8. Bedankt voor je mooie revieuw hierover!! Hier is het op de Ipad maar het schermtijd kan duidelijk minder. Deze is wel zeer kindvriendelijker en handiger in hun kleine handjes.
  Mijn 6jarige dochter houd van filmpjes maken en wil zo graag vloggen?. Maar daar is ze nog veel te jong voor!
  Dus voor haar wil ik deze fantastische kindvriendelijke tablet winnen???!!

 9. Super leuk, echt heeeeel graag!!! <3 Ze mogen soms op onze ipad, op kindertube, maar op de een of andere manier krijgen ze het toch altijd weer voor elkaar om bij YouTube uit te komen op van die rare filmpjes.. En doordat ik soms even iets meer met onze jongste bezig ben zitten ze er nog wel eens langer achter dan dat ik zou willen. Deze tablet zou dan voor ons echt ideaal zijn en ik ga heeeeeeeeel hard duimen voor onze kids ?

 10. Super leuk, echt heeeeel graag!!! ♥ Ze mogen soms op onze ipad, op kindertube, maar op de een of andere manier krijgen ze het toch altijd weer voor elkaar om bij YouTube uit te komen op van die rare filmpjes.. En doordat ik soms even iets meer met onze jongste bezig ben zitten ze er nog wel eens langer achter dan dat ik zou willen. Deze tablet zou dan voor ons echt ideaal zijn en ik ga heeeeeeeeel hard duimen voor onze kids ?

 11. Dit zou hier zo welkom zijn! Hier is het vaak een gevecht om die ene tablet die ze moeten delen met 3. Vooral voor Zoë waarvoor ik de tablet vaak niet veilig genoeg vind, zou dit een leuk cadeau zijn. Zo kan ze spelen zonder dat ik haar constant in de gaten hoef te houden.

 12. Ohhh ? zo leuk voor mijn kleine neefjes die bijna wekelijks komen logeren.kunnen ze gezellig samen op onderzoek gaan en al spelend te leren. Ze zouden hier echt helemaal weg van zijn dus ik duim ???.

 13. Wat een fijne blog… ik dacht altijd dat die tablets niet zo waren ten opzichte van een iPad maar aan jou blog te lezen toch de moeite waard. Lijkt mij leuk voor Teun die in het voorjaar 4 wordt. Zijn broer spaart voor een Nintendo switch dus zoiets extra leuk zijn om voor zn broertje zon tablet te winnen. En dat paw patrol spel zal dan niet mogen ontbreken hier!!!

 14. Mijn Andreas die even oud is als jou Amélie zou hier super blij mee zijn! En nadien kleine broer ook! Ookal is hij nog maar 17 maanden hij zet zijn eerste stapjes al in het ontdekken van spelletjes op de gsm. Ik heb de Storeo Max al vastgehad tijdens het sintshoppen want hij was mij bijgebleven na een eerdere blog van jou. Maar het is vooral een zeer dure maand dus heb hem toch maar terug gelegd. Hier zou het het ideale cadeau zijn voor onder de kerstboom! ????☝️??

 15. Hier zouden Guillaume en Thibault super super blij mee zijn!!
  Nu maken ze mij altijd mijn gsm afhandig en de Thibaultje durft dan al wel eens te bellen, dus het is tijd voor een nieuwe oplossing… 😉

 16. Mijn jonge dame Sharona, word 8 jaar in december, hoog tijd dus voor een eigen tablet , dat is haar wens, en die wil ik dan ook super graag vervullen,duimen staan hier dus heel hard omhoog

 17. Superleuk! En lijkt me ideaal te zijn voor Tuur, ons zoontje. Want ook hij kijkt graag eens televisie of naar Youtube maar doet dat voorlopig op mijn Ipad, wat voor geen van ons beide ideaal is. Dus dit zou het ideale cadeau zijn 🙂

 18. Wauw! Hier maak ik mijn oudste zoon erg blij mee en mezelf ook. Hij pakt nu soms onze tablet of telefoon maar dit zou geweldig zijn. Nu zou hij zelf een filmpje kunnen kijken of een spelletje kunnen spelen.

 19. Ik wil m graag winnen voor mijn oudste zoon. Hij kijkt op een oude iPad met kapot scherm en komt overal terecht, het is niet goed meer bij te houden. Dit zou echt een oplossing zijn zodat hij beter zelf kan kijken zonder dat ik er continue op moet letten

 20. Wat een super mooie prijs. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Een kindvriendelijke tablet zou geweldig zijn voor haar om te ontdekken hoe ze naast filmpjes kijken ook spelletjes kan spelen en foto’s en filmpjes kan maken!

 21. Ik doe graag mee voor Tess want daar scoort deze tante vast punten mee ?

 22. Volgen doe ik jou en vtech al dus bij deze doe ik graag mee voor onze jongste thuis. Hij zou dit erg leuk vinden!

 23. Ook hier doe ik graag mee, ik waag mijn kansje overal en duim dat ik ergens dit mooie exemplaar kan winnen voor mijn dochtertje! <3 Hop hop naar de volgende blogster! 😀

 24. Wat een top ding met mooie features 🙂 Ik wil hem graag winnen voor het zoontje van mijn vriendin! Hij verwacht over paar maanden een zusje/broertje maar zijn mama is er op dit moment erg ziek van. Even wat afleiding is niet verkeerd denk ik: dus ik geef hem met alle liefde aan hun!

 25. Zoooo cool. Ik doe graag mee voor mijn kinderen Mia en Sam. Ik zou ze hiermee heel happy mee maken.

 26. Hier doe ik graag aan mee, schermpjes staan bij ons nog in kinderschoenen. Maar dit lijkt me een fijne start voor mijn 4- en 5jarige.

 27. Bedankt voor de duidelijk uitleg vd Vtech Storio!!
  Hele toffe actie en doe dan ook graag mee voor onze James.. lijkt me ideaal voor hem,de ipad is vaak nog te lastig voor hem komt dan weer oo verkeerde apps/sites terecht en is gefrustreed. Maar de Vtech Storio klinkt zo kindvriendelijk????
  We doen graag mee?

 28. Dit zou een geweldig kado zijn voor de kerstman om onder de kerstboom te leggen voor onze twee (B)Engels!
  We maken ook verschillende keren per jaar een lange autorit en dit lijkt me een ideaal hulpmiddel om de tijd te doden.Duimen maar!!!

 29. Wouw een geweldige prijs?ik doe graag mee voor mijn dochter van bijna 8 en zoon van 5 die nog geen tablet hebben!

 30. Dat zou echt een leuk cadeautje zijn voor ons dochtertje. Nu pakt ze elke keer mijn tablet voor spelletjes of filmpjes. Maar een eigen zou helemaal leuk zijn en vooral het scherm tijd instellen op is op

 31. Ik wil dit heeeeeeeeeeel graag winnen voor mijn beide kinderen! Ze zullen er dolgelukkig mee zijn en mama ook 😉
  Vooral voor mijn jongste echt super leuk want de bij te kopen games zijn bijna allemaal helden voor hem…..Hard duimen en hopen dat het mooie cadeau in de zak van de Sint mag en deze kant op komt!

 32. Deze tablet is ideaal voor mijn 2 zoontjes Jari en Kyan, ze zijn dol op spelletjes spelen en filmpjes kijken. We gaan héél héél héél hard duimen dat we deze tablet mogen winnen! We wachten met spanning af…

 33. wauw wat een megatoffe winactie! Ik doe graag mee voor mijn kindjes! Nu vooral nog voor de oudste, ze is 4 en speelt graag squla en op een eigen tablet is dit natuurlijk helemaal te gek!

 34. Ohhh wat een geweldige bloghop/winactie!! Ik waag graag een kans voor onze kleine meid die onze tablet helemaal geweldig vind en er graag zelf 1 zou willen hebben!

 35. Wij hebben (nog)geen tablet maar mama haar gsm fungeert als speelgoed ? Die zou ik liever zelf terug hebben dus deze tablet lijkt mij ge-wel-dig!!! Mijn zoontje zou dit fantastisch vinden en een blij kind is een blije mama…win -win ? Ik doe heel graag mee ?

 36. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter. Op deze manier kan ze op een verantwoorde manier op de tablet spelen.

 37. Zou super zijn voor de kids ! Geen gezucht meer als mama op de tablet moet…genieten dus !

 38. Jaaaa onze meisjes zouden zo blij zijn met deze tablet. Deze lijkt me ideaal en heel kindvriendelijk. Wij zouden heel blij zijn met dit leuk Sinterklaas kadootje. Onze oudste dochter 3j en 4m geeft deze week haar tutje aan de sint en dit zou een geweldige beloning zijn!

 39. Tijdens deze VTech-bloghop ontdek ik erg leuke weblogs, waaronder deze! Ik vind het erg leuk om de verschillende reviews te lezen, je zou zeggen dat na 6 weblogs je al alles weet over de VTech Storio Max XL 2.0, maar in het bovenstaande stukje lees ik toch weer nieuwe dingen, zoals de Kidconnect-app, de camera en het standaardje. Ik ben intussen een erg grote fan geworden van de Storio, en weet dat deze Storio ontzettend veel te bieden heeft aan mijn jongste zoontje van (bijna) 3. Met de Storio Max kan hij spelenderwijs lekker wijs worden! Ik doe daarom heel graag mee met deze gave winactie! Een hoopvolle en duimende groet van mamma Paula

 40. Doe heeel graag mee voor ons zoontje. Onze tablet doet het niet meer en hij is erg jaloers op zn grote zus met mobiel dus zou heel goed uitkomen. Lijkt me echt een super ding voor kids!

 41. Jaaa wat super tof! Voor mijn dochter Emmelie! Ik ben echt opzoek soms naar uitdaging voor die dame! Ik denk dat dit haar weer nieuwe prikkels geeft!

 42. oohh deze zou ik heel graag willen voor onze zoon, hij had een hele leuke kindertablet alleen zijn kleine broertje dacht dat een tablet ook wel even kon zwemmen in bad? dat kon dus niet… wat zou het leuk zijn om hem te kunnen verrassen met een nieuwe!

 43. Fijne review, daar hebben we wat aan. Ik weet 100% zeker dat onze boy hier heel blij mee zal zijn. Een eigen “tablet” helemaal voor zichzelf. Dat is toch de droom van elk kind tegenwoordig :-). Ik waag dan ook heel graag een kansje, weet zeker dat hij een mega gat in de lucht zal springen!

 44. Wat een geweldige winactie! Dat zou voor onze pleegzoon een droom zijn die uitkomt, een éigen tablet!! Ik doe dus gráág mee! 🙂

 45. Wat zou het gaaf zijn als ik dit win voor mijn zoon van 1,5 jaar! Hij pakt al graag mijn telefoon af om filmpjes te bekijken dus dit zou echt een supercadeau zijn voor hem! Hij heeft een eigen IG account en volgt zowel Zebrazonderstrepen als Vtech op Instagram ????

 46. Wauw deze tabblet zou echt het einde zijn voor mijn zoontje Joah!!!! ???????

 47. Wauw! Heel graag voor onze stoere vent. Wat zal het fijn zijn als ik hem onbezorgd zijn gang kan laten gaan en hij veilig op ontdekkingsreis kan gaan.

 48. Leuke review. Altijd leuk om te lezen hoe speelgoed bevalt.
  Graag wil ik mijn kans wagen om deze te winnen voor onze zoon en dochter van 6 en 7 ??

 49. Ik wil graag mijn tablet weer voor mezelf, dus ik doe zeker mee! Mijn zoontje heeft het ineens erg druk met mijn tablet, en zijn zusje daardoor ook, en daarom pakt hij die van mij wat ik toch echt liever niet heb. Om geruzie te voorkomen moet er toch maar een tablet komen voor onder de kerstboom. Er eentje winnen zou een zeer welkome meevaller zijn!

 50. Ik maak graag kans op deze gave tablet voor mijn zoontje. Hij heeft een oude tablet om af en toe een spelletje op te doen, maar die is niet meer vooruit te branden. Zo’n kindertablet lijkt me ideaal!
  Ik heb helaas geen FB of Instagram, kan ik dan toch meedoen met deze winactie?

 51. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Niek en dochtertje Lisa. Onze tablet is sinds kort kapot, een nieuwe is heel erg welkom en zeker eentje die zo kindvriendelijk is!

 52. Wat leuk seg! Een leuk kadootje voor ons zoontje. We hebben sinds de zomervakantie de ipad een beetje proberen te verbannen omdat hij nog te klein was om met de ipad te werken… Maar dit toestel lijkt me echt wel kindvriendelijk echt iets voor hem!!! We duimen

 53. Een kindvriendelijke tablet, ja, graag. Nu maakt ze (dochter, 6 jaar)
  al eens gebruik van mijn oude tablet maar we beperken de tijd heel streng. Aan de andere kant geloven we ook wel dat ze er heel van kan bijleren. Dus wij willen zeker graag meedoen aan deze winactie.

 54. Ik zou deze graag winnen voor mijn zoontje. Hij gebruikt nu onze tablet, maar wat zou het fijn zijn als hij een ‘veilige’ tablet zou hebben. En daarnaast ben ik zelf ook wel erg nieuwsgierig naar deze kindergadget met al die leuke apps van vtech zelf!

 55. Ik vind dit zo’n geweldige actie, zo veel keer kans op een tablet die geschikt is voor kinderen door te bloghoppen. Ik zou hem dolgraag willen winnen voor ons kleine meisje, die nu steeds de I-phone van mama en papa probeert in te pikken.

 56. Jaaaaaaa

  Waauwwwwwwww

  Dit is een unieke kans om deze gave storio zelf te mogen testen.

  Mijn zoontje had van zijn eigen geld een storio 2 gekocht en hiermee heeft hij lol gehad alleen niet meer van deze tijd.

  Zelfs op school hebben ze Chromebooks waarmee ze leren op internet.

  Ik zou dolgraag mijn zoontje hiermee blij willen maken zodat ook hij mee kan met deze tijd en zijn klasgenootjes.

  Een unieke kans waarmee hij niet achterloopt en mee kan…net als zijn vriendjes zou echt heel tof zijn.

  Ik duim hard mee, fb geliked en de aktie van jou onder mijn vrienden verspreid!

  Wat een gave aktie!

 57. Hoi hoi,

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleinkinderen! Ze zouden dit geweldig vinden, Een tablet voor zichzelf. Wel om de beurt gaat het dan worden, of samen. Maar die is dan echt van hen. Ik doe dan ook met veel veel plezier mee voor ze!

  Groetjes Claudia!

 58. Ik heb hier drie kinderen die staan te springen voor een tablet, vooral mijn oudste zoon wil er heel graag kennis mee leren maken. Ik gun hem dat ook en daarom doe ik graag mee met deze winactie. We kunnen niet anders dan duimen en afwachten.

  Ik volg jullie op IG en FB.

 59. Hier zou er eentje stuiteren van plezier als ze zo eentje zou krijgen.
  We volgen op insta en fb en steken al onze duimen in de lucht! 🙂

 60. Tot op heden nog geen schermpje gehad voor de kinderen, maar omdat we binnenkort op vakantie gaan lijkt het me ideaal om ze er deze feestdagen mee te verrassen. Wij doen dus graag mee voor dit ‘goede schermpje onder de schermpjes’, waarbij je als ouder gelukkig ook bepaalde beperkingen in kan stellen. Een absolute win-win situatie lijkt me!

 61. WAUW wat een gave prijs. We hebben momenteel geen kindertablet. Nou ja, eigenlijk überhaupt geen tablet want de vorige Samsung Kids Tablet is gesneuveld. En daarna hebben we geen nieuwe meer gekocht. ze staan wel bij zowel elise als Jarno op de verlanglijstjes maar we hebben ervoor gekozen om ze pas met hun verjaardag (februari) er eentje te geven zodat we ons eerst konden gaan oriënteren. En deze is wel echt heel gaaf haar! Vooral voor Jarno (5 jaar). Hoef ik mijn telefoon niet steeds af te geven voor bijv. Squla en filmpjes kijken!

 62. Wat gaaf zeg!! Mijn kleine meisje heeft deze op haar verlanglijstje staan, want nu ze in groep 3 zit wil ze niets liever dan leren rekenen, lezen en schrijven. Ze is nog maar 5 jaar dus dit vinden wij erg knap!! Dit zou wel een hele leuke verrassing zijn zeg!! Dan zou ze hier heel goed op kunnen oefenen en kunnen wij alles toch goed in de gaten houden ?
  Bovendien is ze ook nog eens bijna jarig en zou dit een geweldig cadeau voor haar zijn!! ??

 63. Ohhhhhhhhhh wat zal ons meisje hier blij mee zijn, haar eigen tablet met haar eigen spelletjes, met ouderlijk gezag, Super!!

 64. Dit is zoooo leuk, ik lees alleen overal dat je VTech moet volgen op Instagram, en dat heb ik niet (iets met privacy en computervrees enzo, hihi)
  Ik hoop dat ik toch wel mee kan doen en kans maak? Ik heb via Facebook ook gereageerd

 65. Hier zou mijn jongste zoontje heel blij mee zijn. Dan moet hij niet steeds wachten om ook eens op de tablet van de oudste te mogen spelen.

 66. Wat een super gave actie! Ik heb 3 ??? die elke dag kort op een iPad zitten! Helaas kun je daar geen tijdslimiet instellen en ook niet op een makkelijke manier ervoor zorgen dat ze op bepaalde sites niet mogen komen! Deze storio Max XL 2.0 klinkt erg kindvriendelijk en makkelijk in gebruikt! Ik maak dan ook graag een kansje ? voor mijn jongens

 67. Wat een gave actie! Ik doe graag mee. Wij hebben namelijk nog geen tablet, maar op school werken de jongens er al wel mee, dus eigenlijk moeten we thuis ook aan! Deze kindveilige variant lijkt me daarom fantastisch!

 68. Wat een mooie winactie. Vtech is hier favoriet. Stevige en degelijke producten. Na jaren nog steeds veel plezier van. Ik verwachts niets anders van de tablet. Handige functies en waar je als ouder het nog in de hand hebt welke website ze bezoeken. Ik doe graag mee voor de kleine.

 69. Heey wat een superleuke givaway
  Nu wou ik graag meedoen voor mijn nichtje
  Maar ik ken een ander kindje die dit echt wel mega hard verdiend. Ze vecht al dapper meer dan een jaar tegen leukemie, en mits ze vaak in het ziekenhuis moet verblijven zou dit toch het mooiste geschenkje zijn voor haar om te kunnen ontspannen tussen alle niet zo leuke onderzoekjes door alsook het lange verblijf in het ziekenhuis binnenkort bezoek in haar en het zou geweldig zijn dit te kunnen meenemen ze zou alvast in de wolken zijn mijn insta is emilyke21

 70. wat leuk, doe graag mee voor mijn kleinzoontje moet nu de tablet delen met zijn broer

 71. Wauw, dat lijkt me fijn zeg, een kidsproof tablet! Mijn zoon zit nu vaak op mijn tablet, maar dat vind ik toch niet altijd heel handig, aangezien ik hem ook voor mijn werk nodig heb. Ik doe heel graag mee

 72. Thanks voor de leuke review!
  Dit zou GEWELDIG zijn voor mijn dochter!!

 73. Oooo en ook dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, ze is dol op squala en hoe gaaf zou het zijn om dit te kunnen spelen op haar eigen tab??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

 74. Ik doe ontzettend graag mee met deze actie! Wat een leuke prijs. Mijn oppaskindje wil deze super graag winnen!

 75. Ben hier inderdaad via de bloghop gekomen, maar wist eigenlijk niet dat er zoveel leuke Belgische bloggers waren dus daar ben ik heel blij mee. Ik doe graag mee voor ons zoontje die wel een uitdaging kan gebruiken. Een eigen tablet is dan ook ideaal 🙂 het is mooi dat je ook zelf de tijd in kunt stellen, zo weet ik zeker dat het ook echt klaar is, wanneer ik dit aangeef. Super leuk!

 76. Heel graag een kansje voor ons zoontje, wat een fijne actie! <3 Ideaal om toch spelend te kunnen leren <3

 77. Ik waag mijn kans voor mijn dochtertje Lena die onlangs grote zus is geworden en dit super doet.
  Ze is enorm lief voor broer, ik ben zo trots als haar.
  Ze verdient wel een extra cadeau.

 78. Als oma, maak ik graag een kans voor onze kleinzoon, zodat hij geleidelijk aan kan leren omgaan met ‘schermpjestijd’

 79. Voor mijn dochter van 6. Mamma’s laptop is verboden terrein nadat ze hem bijna gesloopt had. Ze wil toch wel graag een spelletje spelen of filmpjes kijken als haar zusje tv kijkt. Dit zou een supergave uitkomst zijn!

 80. Hoi hoi . Mijn meisje vind veel spannend en probeert elke keer weer een drempeltje verder te komen . Ik denk dat deze tablet ook deuren voor haar open . Foto’s filmpjes maken .. daarmee kan oefenen om opener te worden . Muziek een uitlaatklep . Tekenen voor haar creatieviteit . Spelletjes voor de ontspanning . Ze gaat dit geweldig vinden en zie haar blije snoetje al voor me . Lotte is 6 jaar

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: